Parovi: Svi napadaju Kristinu

Pošto je vlasnica kuće Vanja Kostić saopštila da nagrada neće rasti zbog toga što se ne igraju dovoljno, svi u rijalitju Parovi napali Kristinu Spremo
0
1 / 4

Nervozni što im nagrada ubuduće neće rasti, učesnici rijalitija Parovi bili su oštri prema Kristini Spremo, koja mahom nije učestvovala u igrama i držala se po strani.

Naime, Vanja Kostić, supruga Laneta Gutovića rekla je da zbog toga što ignorišu igre, ovog puta nagrada neće rasti i zadržava se na 150.000 evra.

- Definitivno ću nominovati Danijela i Kristinu  - rekla je Zorica.

– Više mi je pun k... njihovog ponašanja. Stalno ona nešto ne može. Prenemaže se. Lakira nokre i češlja kosu ceo dan.

Slađana Delibašić, sa kojom je razgovarala složila se:

- I ja ću ih nominovati. Ona je preterala sve moguće granice. Ne zna da se ponaša. Stalno se nešto izdavaja. Po ceo dan se gleda u ogledalo. Sve joj se svodi na priču o noktima. Stvarno je ne razumem.

Kasnije, Slađa je napala Kristinu:

- Nekulturna si. Ti si katastrofa!

- Ne zanima me šta ti misliš. O tebi nemam nikakvo mišljenje! –odbrusila joj je Kristina.

- Nađi nekog mlađeg, pa se svađaj – rekla je Slađa.

- Ti imaš neki problem sa mnom. Ne znam koji. Stalno komentarišeš moje oblačenje. Pogledaj sebe. Vidi kako se ti oblačiš, a koliko imaš godina.

Svađa između Slađe i Kristine prenela se na ostale goste vile Laneta Gutovića.

- Slađa priča kako nikad ne bi dozvolila da joj se ćerke oblače kao ja, a one su debele i oblače se još gore - pričala je Kristina Saneli Cicović, koja je sa makedonskim pevačem Alekom ušla na žurku.

– Možeš li da zamisliš to? Znam ja šta je u pitanju. Ljubomorna je što sam lepša i mlađa. To njoj smeta. Skače po ceo dan i opet ne izgleda kao ja. I svesna je da Igor gleda mene. Stalno mi govori: Kiki ubico! Znaš šta to znači? Da mu se sviđam. I Slađa je to primetila.

- Ona je regaovala zbog nagrade –pokušala je da joj objasni Sanela.

- To nema veze. To je izgovor. Igora briga za nju, to je njoj krivo.

Ni ostali ukućani nisu bili blagi prema Kristini.

- Kristina je posebna priča – rekla je Jelena, žena Tike Arsića. – Ona gleda samo sebe. Sve joj je dosadno, ništa je ne zanima.

- Ma, ona ima problem u glavi – rekla je Aleksandra, Džimijeva devojka. –Sebična je.

- Ali to njeno ponašanje nije u redu – govorila je i Milica Majstorović.

Kristini Spremo, naravno, i dalje nije jasni zašto je svi napadaju, njen dečko Danijel joj je opet savetovao da se malo posveti drugima i učestvuje u igrama, jer su pare u pitanju.

Usledile su priče o Kristininoj nemarnosti, ukućani govore da ona ostavlja svoj šorts na kanti za smeće, onda ode da pere kosu...

- Normalno je da ljudi budu u krizi, ali nije normalno da tu krizu ispoljavaju na nekom drugom – rekao je Igor, Slađin dečko.

Pored Kristine Spremo, pomenut je i Tika Arsić, kao neko ko ne odgovara na zadatke. Ljut Arsić je rekao:

- Ovo stvarno nije u redu. Uvek se igram, čak i druge nagovaram da učestvuju. Ja sigurno nisam razlog ovom sa nagradom. Ozbiljan sam čovek i ne mogu da glumim majmuna. Ali se trudim da sve bude ispoštovano. Pa, imam neko svoje dostojanstvo.

makonda-tracker