Parovi: Nova veza na pomolu

Zorica Dukić se u bračnom savetovalištu opet se žali na svoj odnos sa svojim dečkom Milošem Vukovićem, a utehu nalazi u razgovoru s baštovanom
1
1 / 3

Kao da ne vidi sebe i svoje ponašanje, Zorica Dukić, devojka karatiste Miloša Vukovića opet se žalila na ponašanje svog dečka, sa kojim je ušla u rijaliti.

- Ne mogu ovo više da izdržim – jada se Zorica bračnom savetniku.

– Stalno me zlostavlja, čas ovako, čas onako. Prihvatim sve na trenutak, pa počnem po njegovim pravilima, ali ne mogu više tako. Ovde me zadržava samo novac. Ništa više. Miloš nema granice. Ako smo ušli kao par, zašto sve ovo radi? Može da bude interesantno, ali me iscrpljuje stalno. Iznova i iznova. Ne mogu više...

Kad je počela žurka, nešto kasnije, Zorica je, uz malo alkohola, postala raspoloženija, ali je sve izgleda poremetila pesma Seke Aleksić Rođena s vukovima. Briznula je u plač.

Pevala je i plakala. U jednom trenutku je bacila čašu s vinom, koja se razbila u paramparčad. Suze su joj se slivale niz lice.

- Zorica stalno plače zbog nečeg – komentarisao je Danijel.

– Mislim da to ni nema nikakve veze sa Rikijem. Nju nešto drugo muči.

Miloš Vuković nije se mnogo brinuo zbog Zoričinih suza, sve vreme je razgovarao sa sobaricama Mimi i Žanet, pa je Zorica ubrzo pronašla društvo za razgovor – novi baštovan.

Neraspoloženje je splaslo posle razgovora sa baštovanom.

- Kako izgledam napolju? – pitala ga je Zorica.

- To ne smem da ti kažem –rekao je on.

- Mislim da me prikazuju grozno. Baš bih volela da znam.

Onda je počela da priča umiljato sa baštovanom, pominjala je cveće, kako neguje, zaliva... Pričala je o svađi sa Markom i Nevenom, koji su napustili kuću posle prlkjavog plesa Zorice i Marka.

Baštovan je očito osetio neki fluid, jer joj je predložio da odu u tajnu sobu, gde nema kamera. Zorica se smejala na ovu ideju. Ipak se sve završilo na plesu i razgovoru.

 

 

 

 

makonda-tracker