megahit serija

Fatalna ljubavna priča koja će izazvati NAJSKRIVENIJE EMOCIJE: On nije rođen zao, on je POGREŠAN ČOVEK!

0

Od septembra na TV PRVA, izuzetna dramska priča o fatalnoj ljubavi

foto: Promo
foto: Promo

 

Prva televizija i u ovu jesenju sezonu ulazi sa ambicioznim programskim sadržajem koji će po kvalitetu i raznovrsnosti biti po meri gledalaca svih uzrasta. Poznata po odličnom, pažljivo biranom i izuzetno gledanom domaćem serijskom programu, Prva je spremila za svoju publiku još jedan veliki hit, seriju „Pogrešan čovek“ koja je okupila vrhunsku regionalnu produkcionu i glumačku ekipu.

 

Kreativna producentkinja Jelena Veljača kaže da veruje da će publika prepoznati emociju priče kao što je to i ekipa koja radi na ovom projektu. “Pričamo ljubavnu priču, to je ono što mene najviše zanima u životu, pričati ljubavne priče, a malo ih i živeti” kaže kroz osmeh lepa glumica i dodaje: “Ovo je priča o jednoj fatalnoj ljubavni koja se dogodila pre šesnaest godina, a mi se uključujemo u sadašnje vreme kada ih je život već razdvojio. Gledaćemo njihovo spajanje, i ja se svaki put veselim kada su zajedno u sceni Emir Ćatović i Ivana Rošćić, odnosno naši Lazar i Lea. I meni uvek malo titra srce iako sam tu scenu pisala, čitala i snimala, a to valjda dovoljno govori koliko su oni dobri i uverljivi”.

 

Scena sa snimanja serije 'Pofgrešan čovek
Scena sa snimanja serije "Pofgrešan čovek"foto: Promo

 

Jelena se već 13 godina uspešno bavi sceniranjem i produciranjem TV projekata. Zarad ovog, koji se snima na relaciji Beograd-Zagreb, Jelena se sa suprugom Draženom i ćerkom Lenom nedavno trajno preselila u srpsku prestonicu kojom je prezadovoljna... Zaljubila sam se u Beograd, dolazili smo na par dana od zima od kada smo počeli snimanje, a sada smo se konačni i preselili. Moja ćerka Lena krenula je i u vrtić, baš juče. Otkrivamo još uvek neke beogradske tajne, toliko su nas divno primili, baš nam je puno srce Beograda”.

 

Da li je uloga negativnca veći izazov, otkriva Petar Benčina koji u seriji igra Mihajla, rođenog brata Lazara (Emir Ćatović): “Definitivno jeste. Ima jedan paradoks, a to je da ljudi vole na televiziji da vide one koji nisu po propisima ili etičkim kodeksima i to je zanimljivo i da se igra i da se gradi. Ja moram duboko da razumem zbog čega on čini te stvari koje čini. On nije rođen zao, nije izrod, već neko ko je mogao da bude dobar ali zbog svih njegovih iskustava on se prema svojim najbližima ponaša tako kako se ponaša. To će imati svoje obrte i još sve sa ovakvom ekipom biće uzbudljivo i publici, a i nama koji stvaramo“.

 

Emir Ćatović glumi Lazara, čoveka koji zbog nesrećnih okolnosti koje su se desile, pokušava da vrati veru u ljude do kojih mu je stalo: „Publika će moći kroz moj lik da se suoči sa onim što smo mi počeli zaboravljamo ili da podrazumevamo. Kroz moj lik će se konstantno postavljati pitanje šta je to poštenje, ko smo mi kada smo roditelji, šta tačno znači biti roditelj, da li je roditelj samo onaj koji nas je rodio, ko nam je biološki roditelj ili neko ko je tu, ko je prisutan i preuzima odgovornost za sve po pitanju porodice, rodbine, rodbinskih veza“.

 

Ova drama sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a celokupna ekipa čvrsto veruje da će publika osetiti i prepoznati emociju koja ova priča donosi.

Snimanje je počelo početkom avgusta, u dva studija na površini od 3000 kvadratnih metara. Za scenografiju je zadužen proslavljeni scenograf Goran Joksimović Joksa, koji je radio i velelepnu scenu Eurosonga 2008. kada se održavao u Beogradu.

 

Kreativni producent i scenarista serije “Pogrešan čovek” je Jelena Veljača, glumica i scenaristkinja brojnih uspešnih serija - „Larin izbor“, „Prava žena“, „Vila Marija“. Tim r editelja čine kreatori vrhunskih filmskih i serijskih ostvarenja – Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Ivan Pavličić, Goran Rukavina i Kristijan Milić.

 

Kratak sinopsis:

 

Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života, smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla ko je zapravo Zoin otac. Svih ovih godina pokušavala je da zaboravi svoju najveću traumu i čoveka koji je odgovoran za to i koji ju je napastvovao pre 16 godina. Njena mržnja prema njemu je duboka i iskrena, nikada se nije potpuno oporavila od te noći ali ovaj put nema izbora, on je jedini koji može da donira organ i spasi bolesnu devojčicu. Ali, kako život uvek piše nepredvidlve priče, tako će i Leina potraga za ocem deteta pokazati da svaka priča ima dve strane...

  • Serija se snima na 18 lokacija u Beogradu
  • Preko 120 članova ekipe
  • 16 glavnih glumaca i preko 30 sporednih uloga
makonda-tracker