nova sezona

Havaji ponovo na programu Diva kanala

0

Osma sezona serije HAVAJI 5-0 premijerno se emituje ove jeseni na kanalu DIVA uz tri uzastopne epizode, ponedeljkom u 21:00 od 3. septembra.

Nova sezona serije Havaji
Nova sezona serije Havajifoto: Promo

Serija prati avanture male specijalne jedinice sa Havaja koja ima sva ovlašćenja i sredstva, a koju vodi poručnik Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) kome je nadređen samo guverner države. Oni istražuju kriminal poput terorizma, otmica, ubistava i pljački.

 

Havaji
Havajifoto: Promo

U ovoj sezoni rođaci Chin i Kono napustili su 5-0 jedinicu da bi imali svoju misiju na kopnu. Konin muž Adam Noshimuri se ipak vraća na Havaje i dobija značajno mesto u jedinici, sve dok njegovu poziciju ne ugrozi njegova prošlost.

 

Havaji
Havajifoto: Promo

Steve McGarrett i detektiv Danny Williams (Scott Caan) regrutuju novajliju sa policijske akademije, Tani Rey (Meaghan Rath) i nekadašnjeg člana mornaričnih foka, Junior Reignsa, da popune praznine. Novi tim će udružiti snage da se spase povređeni policijski pas, da potraže pomoć hakera koga je zatvorio McGarrett (Joey Lawrence se vraća kao Aaron Wright u toj epizodi), zatim istražuju kriminal zasnovan na ostrvskim običajima i štite tinejdžera, pripadnika britanske kraljevske porodice, koji je pobegao od svojih zaštitnika.

 

Havaji
Havajifoto: Promo

Steve i Danny takođe pokreću dodatni projekat: vođenje restorana.

 

Sunce i akcija zagarantovani su u osmoj sezoni serije HAVAJI 5-0 – ove jeseni ekskluzivno na kanalu DIVA po tri epizode zaredom, ponedeljkom u 21:00 od 3. septembra.

 

 

makonda-tracker