Zorica Dukić: Miloš me ne zanima

Najtemperamentnija učesnica rijalitija Parovi Zorica Dukić poverila se Slađi Delibašić da je dečko Miloš Vuković uopšte ne zanima, ali da ga trenutno trpi zbog karijere
1
1 / 6 Foto: Happy Tv

Pošto je svojim prljavim plesom doprinela svađi Marka i Nevene Antić, koji su se na kraju potukli i napustili rijaliti Parovi na Happy televizji, Zorica Dukić, devojka karatiste Miloša Vukovića, okrenula se ženama. Sada je sasvim sigurno da je rođena nova mala od skandala, jer je Zorica posle psovanja u kameru, maženja sa Karolinom, seksom koji je imala u vili Laneta Gutovića, već sebi zacrtala put – provokativne i spremne na sve, zarad publiciteta.

- Ne vidim ništa loše u tome što sam se kupala sa Kristinom u tuš kabini. Glupo mi je da se dva muškarca kupaju zajedno, ali za devojke mi nije ništa čudno. Pa, kupaju se sportistkinje zajedno – rekla je Zorica za večerom.

Danijel Đurić je komentarisao da je to nepristojno, dok Kristini nije bilo ništa čudno ni to što im se na trenutak, u kabini pridružio Miloš Vuković.

- Miloš je ušao samo na kratko, bila sam iza Zorice, tako da se ništa nije videlo. Brzo je izašao – rekla je Kristina Spremo, devojka Danijela Đurića.

Inače, Danijel Đurić, kao i većina ukućana pokazuje netrpeljivost prema Zorici zbog njenog raskalašnog ponašanja. Dok je bio pijan, pričao je Peđi:

- Bili smo u bazenu, Kristina, ja, Zorica i karatista. Kristina se šalila sa Rikijem, a mene je Zorica gurala. Kao da je neka riba. A ima 150 kila. Ugojila se, nikakva je riba. Samo ždere, počisti ceo firžider.

Svesna da joj je ovo ponašanje verovatno put izlaska iz anonimnosti, Zorica ne posustaje.

- Moram da iskoristim svaki trenutak da nešto učinim od svoje karijere. Miloš me ne zanima. Da smo napolju, bilo bi drugačije. Ovde moram da trpim. Uostalom, zahvaljujući mom menadžeru smo i ušli u rijaliti. Jeste on karatista i prvak, ali nije imao mogućnosti za ovakvo nešto – poverila se Slađi Delibašić.

makonda-tracker