Dvor: Kraljici ukradena kruna

Vanesa kaže da je prethodne noći čula kako je Mika vikala ispod prozora. Ona je ubeđena da je još neko bio s njom i da je upravo ta osoba ukrala krunu
0
1 / 18 Foto: Tv Pink

Ustao je Đus. Obukao se i otišao da proveri štek sa zlatnicima u fasadi kuće za seljane. U kuhinji su Lepa, Izvorinka i Đus. Đusu je rekla da su svi muzičari, a da neki ne znaju ni gde im zvuk putuje. Rekao je da im je preneo da, ako žele da bleje, rade to u dnevnoj sobi.

Lepa i Izvorinka su ga hvalile da je duhovit i da imaju jako lepo mišljenje o njemu. Pridružio im se i Dejan koji im je rekao da bi morali da vrate ukradenu krunu. Oni su ostali zapanjeni jer se tako nešto dogodilo. Izvorinka se plašila da bi seljani opet mogli biti kažnjeni. Lepa je rekla da je taj koji je ukrao krunu kraljici sigurno ukrao i njene zlatnike. Vanesa ih je upozorila da je kraljica u depresiji i da puši cigarete napolju, tako da ne bi trebalo da napuštaju kuću.

Dejan je probudio ostale seljane. Rekao je da nisu normalni i da bi trebalo da vrate krunu. Podsetio ih je da oni uopšte ne bi smeli da ulaze u kraljevske odaje. Vanesa je dodala da je prethodne noći čula kako je Mika vikala ispod prozora. Ona je ubeđena da je još neko bio s njom i da je upravo ta osoba ukrala krunu. Nemanja je prokomentarisao da mu nije jasno što se diže tolika buka oko cele priče. Niko u spavaćoj sobi nije mogao da poveruje da krune stvarno nema. Denis je pitao Dejana M. da li zaključava Dvor noću. Ovaj mu je odgovorio da nema mozga i da to ne mogu da urade. Denis je ljutito prokomentarisao da se malo našalio i zamolio Dejana da ih ne pretresa kao decu.

Posle oglašavanja fanfara, kralj je rekao seljanima da je u prvom planu nalaženje kraljičine krune, dok je ostalo manje bitno. On je zadužio Đusa da ne dozvoli nikome da napušta kuću noću. Fiko je sam pretražio Dvor i dvorište, međutim, ništa nije pronašao.

U pismu je kralj naredio seljanima da spreme slavski ručak i odrede žene za to, a muškarci bi trebalo da spreme kuću. Dvorska luda bi osmislila zabavni program.

Fiko je rekao da ništa ne važi dok se ne pronađe kruna.

Pošto su uspešno spremili slavski ručak, dobili su 22 nagrade. Pozvani su da izađu ispred Dvora i preuzmu nagrade, a ispred ih je sačekalo 22 šteneta. Farmeri su se oduševili, a veterinar im je dao uputstva kako da se brinu o njima.

makonda-tracker