Vesna Dedić: Gost koji me je razočarao

0
U prvoj epizodi treće sezone emisije 30 minuta na TV Art, autor i voditelj Dejan Jelača ugostio je novinarku Vesnu Dedić koja je otkrila i neke nepoznate detalje sa snimanja emisije Balkanskom ulicom

Prvi gost trećeg serijala emisije 30 minuta na Art televiziji je popularna novinarka Vesna Dedić, koja je govorila o svojoj emisiji Balkanskom ulicom i otkrila ko joj je bio najdraži gost, a ko ju je razočarao. Vesna priča i o svojoj knjizi Zauvek u srcu koja je doživela deveto izdanje, kao i nastavku koji piše.

Jelača najavljuje da će u narednim emisija ugostiti ličnosti kao što su Milorad Vučelić, Aleksandra Kovač, Slavica Đukić-Dejanović, Aleksandra Radović, Ljubiša Samardžić, Zorana Pavić, Nada Šargin, Čedomir Jovanović.

- Ovo je treća sezona, a prva emisija u kojoj je gostovao Branislav Lečić prikazana je pre tačno dve godine. Osim  glumaca, književnika i pevača gledaoci će biti u prilici da u trećem serijalu vide i ličnosti sa političke scene Srbije – kaže Jelača, čija je emisija sa Vesnom Dedić kao gostom na programu u petak 28. januara od 20:30 časova na Art televiziji.

Danilo Mašojević

makonda-tracker