MTV TakeOver: Let 3

0
U petak 28. januara u 20:30 časova MTV će preuzeti kultni riječki rock sastav Let 3 i odabraće spotove koje bi podelili sa gledaocima MTV TakeOver-a

Let 3 je proteklih meseci digao veliku prašinu hitom Omađijaj me u čijem se spotu, koji se inače nalazi na petoj poziciji MTV top liste Domaćica, pojavljuju obučeni kao hrvatska premijerka Jadranka Kosor.

Omađijaj me i druge pesme napravljene za predstavu Kiklop naći će se na novom albumu Letovaca, njihovom prvom studijskom izdanju od 2005. godine. Još od svojih početaka davne 1986. godine, Let 3 je stekao status jedinstvenog fenomena na tadašnjoj jugoslovenskoj, a kasnije hrvatskoj i slovenačkoj rock sceni. Dugi brkovi, britki i kontroverzni tekstovi, upadljivi i šokantni nastupi i imidž koji često prelazi granicu bizarnosti i provokativnosti, neverovatna energija i jedinstven zvuk izdvajao je ovaj bend od ostalih na ovim prostorima.

Let 3 već dugi niz godina čine basista Damir Martinović Mrle, pevač Zoran Prodanović Prlja (ujedno i osnivači benda), gitaristi Matej Zec i Dražen Baljak i bubnjar Branko Kovačić. Do sada su objavili osam albuma od kojih je posljednji Živa p***a bio i njihov prvi koncertni DVD.

Pogledajte spot za pesmu Omađijaj me:


makonda-tracker