Parovi: Netrpeljivost između Slađe i Džimija Barke

3
Denserka Slađa Delibašić više ne vodi računa koga ogovara u rijalitiju Parovi na televiziji Happy, najveću netrpeljivost denserka oseća prema Džimiju Barki i njegovoj devojci

Čini se da je Slađi Delibašić zasmetala rečenica Irfana Mensura koji je rekao: Jasno se vidi ko je ovde pravi ljubavni par, a ko je u vezi koja neće potrajati. Verovatno je u tome prepoznala sebe i svog dragog Igora jer je ubrzo posle toga počela da ogovara Srnu Lango, kod koje joj je sve odjednom suvišno i sve joj smeta.

Slađi smeta Srnino ponašanje, izgled, komentariše kako se oblači.

- Mislim da je Slađa dobar čovek – branio je karatista, dok je razgovarao sa Danijelom.

Ono što je očito i za gledaoce jeste da Igor mnogo ne haje ni za Slađine suze, niti kad je ljuta, pa je, možda, ona nezadovoljna svojom vezom, počela da se bavi tuđim ljubavima. Posebno joj je na meti Džimi i njegova devojka Aleksandra, kojima nije želela ni da čestita na tome što ih je Lane Gutović izabrao za vladajući par nedelje.

- Osećam Džimijevu netrpeljivost. Stalno me proziva. Od ulaska u kuću. Ne prestaje - požalila se Slađana Peđi D Boju, koji joj je pravio društvo pored bazena.

Peđa je pokušao da joj objasni da je normalno da se među toliko različitih ljudi rodi i neka netrpeljivost, posebno jer se oni upoznaju u posebnim uslovima.

- Ali ja ne mogu da ćutim, moram da odgovorim na provokacije. Neću da dozvolim da me neko provociram, a ja da ćutim - rekla je Slađa.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ne slušajući ga, Slađa je nastavila da priča o Džimiju, pitajući se glasno gde on nastupa, aludirajući na njegovo neangažovanje po klubovima.

- Da li si ti ikada čuo da je on nastupao po nekim diskotekama, klubovima – pitala je Delibašićeva.

Ne želeći da priča dalje o ovom sukobu, niti da ga produbljuje, Peđa je vešto izbegao priču o Džimiju, a Slađi pomenuo svoju slabu bešiku, zbog koje često mora noću da odlazi u toilet, pa greškom uđe i u ženski.

Ali, netrpeljivost prema Slađi oseća i Džimijeva devojka Aleksandra.

- Bolje bi joj bilo da je ostala kod kuće. Treba da bude kuvarica. To je za nju – iznela je Aleksandra svoje mišljenje o Slađi.

makonda-tracker