uživajte!

Za sve ljubitelje dobrih serija: "Igrači" i "Nesigurna" u novoj sezoni (FOTO)

0

Nove sezone serija "Igrači" i "Nesigurna" !

foto: Promo

Dve popularne HBO komedije vraćaju se na male ekrane u istom danu – 13. avgusta gledaoce očekuju premijere četvrte sezone serije „Igrači“ (Ballers) i treće sezone serije „Nesigurna“ (Insecure). Nove epizode dolaziće u HBO GO ponudu svakog ponedeljka, dok će na HBO kanalu „Igrači“ biti emitovani ponedeljkom u 21.00 h, a „Nesigurna“ istim danom u 21.30 h.

 

Nova sezona „Igrača“ zadire duboko u ekstravagantni i izuzetno unosni svet profesionalnog američkog fudbala, kroz koji nas vode Spenser Strasmor (Dvejn „Stena“ Džonson) i njegove neodoljive kolege, suparnici i klijenti. Odbivši da kompromituju svoje principe ulaskom u savez sa trulim bogatašima, braćom Anderson, kako bi franšizu preselili u Las Vegas, Spenser i njegov partner, Džo Krutel, razmišljaju o proširenju delatnosti firme na bavljenje menadžmentom, vrebajući priliku da kupe losanđelesku firmu za prodaju opreme za ekstremne sportove, koju vodi ludački samostalni Lens Klijans.

 

Riki Džeret se nada povratku dok kuburi sa novim očinskim pozivom; Čarls se suočava sa mnogobrojnim izazovima koje nosi pozicija generalnog menadžera; Vernon nastavlja sa svojim raskalašnim životom, na veliku žalost njegovog ortaka Redžija; Džejson pokušava da poveže Spensera sa srednjoškolskim čudom, Kvinsijem Krofordom, i njegovom podjednako zadivljujućom majkom Džejdom.

 

Pored jedne od najvećih holivudskih zvezda, Dvejna „Stene“ Džonsona, glavne uloge tumače Rob Kordri, Džon Dejvid Vašington, Omar Benson Miler i Donovan V. Karter. U gostujućim ulogama pojaviće se poznati glumci među kojima su Rasel Brand, Džoj Brajant, Erni Hadson i Grejs Zabriski. Dvejn Džonson je istovremeno i jedan od izvršnih producenata serije, uz Stiva Levinsona, Marka Valberga, Roba Vajsa, Džulijana Farina i Denisa Bigsa, koji su svi radili na čuvenoj HBO seriji „Svita“ (Entourage), a tu su i Deni Garsija, Piter Berg i Karin Mekarti.

 

foto: Promo

Autorka, scenaristkinja i glumica Isa Rej vraća se u trećoj sezoni čuvene komedije „Nesigurna“, nominovane za Emi i Zlatni globus. Serija prati dve najbolje prijateljice na njihovom putu da što bolje iskoriste život, izlazeći na kraj s poslovnim problemima, romantičnim ludorijama i raznim čudnim iskustvima. Radnja se nastavlja dve nedelje nakon događaja sa kraja druge sezone, kad su Isa i Lorens priznali da su oboje krivi za raskid.

 

U novim epizodama, Isa pokušava da povrati kontrolu nad svojim životom pa zbog nedostatka finansija prevozi ljude za novac, a spava na Danijelovom kauču – što se pokazuje kao veoma komplikovano rešenje, s obzirom na njihovu prošlost. Moli počinje da radi u advokatskoj firmi tamnoputog vlasnika, ali njeno samopouzdanje je poljuljano kad joj automatski ne dodele „zvezdu“. Zaokupljena je i razmišljanjem o svom ljubavnom životu.

 

Isa Rej je dobila dve nominacije za Zlatni globus i tri nominacije za NAACP nagradu za ulogu „Ise Di“ u ovoj seriji, a magazin Tajm ju je nedavno proglasio za jednu od 100 najuticajnijih osoba 2018. godine. Pored nje, glavnu glumačku ekipu predvode Ivon Ordži, Džej Elis, Lisa Džojs i Nataša Rotvel.

 

Serija „Nesigurna“ je prošle godine osvojila Pibodi nagradu zahvaljujući tome što autentično prikazuje svakodnevne živote mladih Afroamerikanaca danas, a u talentovanom timu izvršnih producenata nalaze se Isa Rej, Prentis Peni, Melina Macukas, Majkl Rotenberg, Dejv Beki, Džonatan Beri, Džim Klevervajs i Dejna Lin Nort.

 

 

makonda-tracker