Parovi: Miloš Vuković, Zorica Dukić, Miloš Mićović i Doris Turčinović nominovani za izbacivanje

Karatista Miloš Vuković i njegova izabranica Zorica Dukić i manekenski par Miloš Mićović i Doris Turčinović nominovani su za izbacivanje iz rijalitija Parovi, dok je Peđu D Boja i njegovu dragu spasao Lane Gutović
0
1 / 2

Uvredama kojima se, posle žurke, pripit, obrušio na Danijela Đurića, Džimija Barku, a zatim i na svoju dragu Karolinu, Peđa D Boj, očekivano, dobio je osam glasova za nominaciju za izlazak iz vile Laneta Gutovića, u kojoj gostuje u rijaliti šou Parovi. Međutim, baš Lane Gutović, svojim glasom za imunitet spasao je Peđu i Karolinu i zadržao ih u vili još jednu nedelju. Poštujući pravila, Jelena Helc, šef kabineta Laneta Gutovića, redom je čitala nominacije koje su parovi stavili u kovertu i ispostavilo se da najviše nominacija imaju Peđa i Karolina i manekeni Miloš Mićović i Doris Dojčinović, sa šest galsova. Ista pravila nalažu da vlasnik vile i njegova supruga mogu da imenuju par koji će biti izuzet od nominacija, čije ime iz koverte čita Jelena Helc. Ovog puta je Lane izabrao Peđu i Karolinu, čime ih je automatski zadržao u kući, a umesto njih za izlazak iz kuće su nominovani Miloš Vuković i Zorica Dukić, koji su posle Miloša i Doris imali najviše nominacija. Druge po redu nominacije pokazale su da se džet set u Parovima veoma uznemirio, usledile su svađe, a sve iz jednog razloga – svi bi da ostanu u vili i osvoje glavne nagradu koja ide čak do pola miliona evra.

- Peđa treba da ide napolje, jer nije par sa Karolinom – opet je ponovila prošlonedeljnu priču Srna Lango.

- Šta tebe briga na koji način ja komuniciram sa svojom devojkom? Možda ja idem na duge staze, ne moram odmah da spavam sa njom. Možda spavam jednom godišnje sa njom – odgovorio joj je Peđa.

- Ne vređaj mi inteligenciju – nije se dala Srna.

- Mislim da mnogi ne znaju šta je džet set! Mogu da imam i pet devojaka, ako želim! Šta to nekog zanima. Kao, treba da izađem iz kuće, jer nisam par. Ali, jesam džet set. A mnogi ovde neće nikad doživeti ni deo onog što sam ja doživeo u svom životu. I to je razlog vaše nominacije. Bojite se Peđe, jer je Peđa džet set – rekao je Peđa.

Posle zvanične izjave da su u borbi za ostanak u vili manekenski par i karatista i Zorica, usledila je rasprava ova dva para

makonda-tracker