Tačka usijanja na TV Avala

0
Serija Tačka usijanja kreće sa emitovanjem od subote 22. januara na TV Avala u terminu od 23 časa

Tačka usijanja je provokativna i urnebesna serija koja će, nema sumnje, pozitivno šokirati gledaoce. Bridžit Bako, autorka, scenaristkinja i glavna glumica ne krije da joj je inspiracija za priču o četiri atraktivne devojke koje žive u Holivudu, bila kultna serija Seks i grad. Pored toga, ovo ostvarenje je delimično autobiografsko jer je Bridžit, baš kao i glavna junakinja, stekla popularnost glumeći u erotskim trilerima, ali pošto je napunila tridesetu suočila se sa činjenicom da joj više ne nude uloge.

Điđi je tridesetogodišnja Kanađanka, glumica čije su prve uloge naišle na pohvale kritičara. Ali nije joj se posrećilo: počela je da snima filmove lošije produkcije. Povrh svega, ona je morala da se nosi sa gubitkom majke i zato je odlučila da napravi pauzu u poslu i vrati se u svoj rodni Montreal. Ovaj potez bio je ubitačan za njenu karijeru. Međutim, Điđi ne odustaje. Ona se vratila u Holivud i rešila da napravi veliki povratak, kako u svetu filma tako i kada je ljubavni život u pitanju. Iako to i nije naročito lak zadatak, ona će na sve načine stvarati prilike da se ponovo vrati pod reflektore, ali i da nađe ljubav svog života.

Ponižavajuće audicije, iznenađujuće seksualne avanture, komplikacije, skandali i ne tako glamurozna strana Holivuda, biće sastavni deo Điđinog života. Uspone i padove u poslu, seksu i sa muškarcima, Điđi deli sa svojim neobičnim prijateljicama: Stelom, uglavnom besposlenom glumicom koja je opsednuta godinama, Frančeskom, dizajnerkom koja je sklona korišćenju nakrotika i Roksi, samohranom majkom koja ponekad i nije ponosna na svoju prepametnu ćerku.

Uloge: Bridžit Bako, Heder Henson, Kristin Leman, Kberli Hjui, Jan Alden...

makonda-tracker