Parovi: Tika Arsić šetao u gaćama

Glumac Tihomir Arsić sve više iznenađuje gledaoce svojim ponašanjem jer se u dnevnoj sobi pojavio samo u gaćama, a ispričao je i da su mu ukrali sedam automobila
0
1 / 3

Popularni glumac Tihomir Arsić se jako oduševio kada je produkcija TV Happy rešila da im u rijalitiju omogući još jedno zadovoljstvo džet seta – hazarderstvo. Stigle su društvene igre, karte, sto za poker...

- Tika voli kartu, on to ni ne krije. On je pravi boem. Uživa u svemu što čini život zanimljivim. Voli i da popije, zašto da ne?– kažu njegovi prijatelji.

Ovo dodatno objašnjava i onu njegovu priču da je bio u zatvoru, doduše greškom!

- Ma drug je ukrao neke naočare, ja sam se stvarno greškom našao unutra! Mislio sam, nikad neću izaći na svetlost dana.

Sudeći prema onom što gledamo na ekranu, Tika Arsić ima neka svoja pravila, koja se mahom kose sa zacrtanim i svojski se trudi da mu boravak u rijalitiju ne remeti navike iz stvarnog života. Čak je jednu noć proveo u tajnoj sobi, bez ičije dozvole, zbog čega je svim gostima vile Laneta Gutovića bila smanjena nagrada za osam hiljada evra. Niko nije ni slutio da je sve to bilo zbog Tike, koji je mudro ćutao.

- Tiko! Tiko! – vikao je juče Džimi kad ga je video u gaćama kako šeta dnevnom sobom, opominjući ga da to ne priliči ni njegovim godinama, niti džet setu, kojem pripadaju.

Jelena je odmah skočila i, očito naviknuta na njegove ispade,  donela mu bade mantil, da se ogrne.

Ali, to nije sve!

- Stalno traži alkohol! Ne znam da li toliko voli da popije, ili teško podnosi zatvorenost – poveravala se jedna sobarica drugoj.

 – Čak i u kafu sipa alkohol. To nisam nigde videla.

A Tika je sve iznendio izjavom da je bio i pokraden. I to, ni manje ni više, nego sedam puta!

- Ukrali su nam sedam automobila! – rekao je Tika društvu dok se posle burne noći i mnogo alkohola izležavao na sofi, u dnevnoj sobi.

Džimi Barka koji je slušao priču bio je šokiran ovom izjavom.

Prema nekim informacijama, Tiki su neki automobili i vraćeni, jer je navodno kupio otkup.

- Ma, veći je Tika mafijaš od svih! Mislili su da mogu da ga pređu, ali nije on balavac. Ima godine i godine iskustva – smeje se njegov blizak prijatelj.

S druge strane, Arsić ume da balansira s ponašanjem, pa nikad nije burno regaovao, osim u jednoj svađi sa Zoricom, kad joj je poručio:

- Skrati jezik, mala!

Opet, ne pristaje da se ispred njega priča o nečemu banalnom.

- Tika se naljutio na Sanelu, jer je pričala o lezbijkama, grupnjacima  - pričao je Alek Srni u dvorištu. – Mi smo se šalili samo, ali je Tika to loše shvatio. Rekao je da nije u redu da se o tome priča ispred njega jer je on odrastao čovek i ima četvoro dece!

makonda-tracker