Parovi: Karolina prolila vino po gošći

0
Nervozna što ih gošća na žurci provocira i komentariše kilograme Kristine Spremo, Karolina joj je prišla i polila je vinom

Posle proslave rođendana Irfana Mensura, u rijalitiju Parovi na TV Hepi, usledila je žurka. Dobra muzika, alkohol, ali i dolazak Laneta i Vanje, podizanje glavne nagrade na 150 hiljada evra, dodatno su popravili već dovoljno raspoložene parove. Jedna gošća, koja je došla na žurku sa svojim drugaricama, očito poslata da isprovocira ukućanke, prvo se ustremila na Kristinu, rekavši joj:

- Malo si se ugojila? Možda sedam kilograma? Ali, dobro ti stoji.

Kristina je to shvatila kao strašnu uvredu i počela da vrišti:

- Ko se ugojio? Ja odlično izgledam!

Danijel je jedva smirio. Onda se setila dana kad su se merili, posle čega je bukvalno pohisterisala, jer je shvatila da ima 55 kilograma!?

- To je previše! Moram da smršam!

Devojke, svesne da Kristina ima kompleks i da burno reaguje na sve komentare na račun njenog izgleda, izbegavaju priču na temu kilograma i izgleda, a Karolina je čak skočila u njenu odbranu, pa je došla do provokatorke.

- Šta ti zamišljaš? Ko si ti da komentarišeš koliko kilograma ima Kristina? Ti takva ne možeš nju da komentarišeš! Pogledaj se!

- Priznaj da me ne podnosi! – uzvratila je devojka.

- Ja tebe ni ne poznajem! – vikala je Karolina. – Ne možeš da vređaš ljude i provociraš ih, ako ih ne poznaješ.

Nervozna zbog ponašanja devojke, Karolina je gurnula čašu s vinom, koju je devojka držala u ruci i prolila po njoj. Onda se okrenula i otišla.

Sobarica Mimi je prišla Karolini i rekla:

- Ona je došla da provocira. Ti si blaga, šta bih joj ja tek uradila! Ja bih joj lupila šamar!

Karolina, nervozna i zbog ove izjave sobarice Mimi regaovala je žustro:

- Ne lupaj Mimi! To ovde ne može da se uradi, jer je kažnjivo! Izvini ako sam gruba prema tebi, ali me je ova iznervirala. Ti i Žanet ste super.

Nervoznu Karolinu pokušao je da umiri i Peđa, govoreći joj da priča o kilogramima nije bila zlonamerna, ali je plavojka iz Niša samo odmahnula glavom.

makonda-tracker