Parovi: Sobarice plaćene da prave razdor među parovima

0
Sobarice Mimi i Žanet se ne odvajaju od karatiste Miloša Vukovića, ali sve više trzaju i na ostale muškarce u kući

Na prvi pogled slatke i umiljate, sobarice koje se trude da olakšaju život srpskom džet setu u vili Laneta Gutovića, koji gledamo na TV Hepi u rijalitiju Parovi, sve češće nasrću na – tuđe muškarce. One su, inače, odlično plaćene za ovaj zadatak, pa se trude da maksimalno odrade svaku paru, koju su dobile od produkcije televizije. Neki odolevaju, zaobilaze ih u širokom luku, mnogi se ni ne trude da ih izbegavaju, već se prepuštaju njihovom udavaranju, ne obazirući se na reakcije koje bude u javnosti.

- Lepo mi je sa tobom. Vidiš da se lepo slažemo – rekao je karatista Miloš Vuković sobarici Mimi, od koje se danima ne odvaja i koristi svaku priliku da je zagrli, dodirne, uhvati oko struka. Njima to prija. U igru je pored Mimi ušla i Žanet, što je praktično sa njegovom devojkom Zoricom napravilo četvorougao.

- Jedna ispadne iz igre, druga uđe – požalila se Zorica Slađi i Milici.

– To je užasno. Nepoštovanje! Da smo napolju, bilo bi ono, ćao dečko. Uz osmeh. Ali ovde je sve drugačije.

Sobarice Mimi i Žanet su svesne da su uzrok svađa između Miloša i Zorice, jasno im je da zbog situacije koja joj je nametnuta plače i Zorica, ali ne odustaju od svoje igre. A ni od debelog honorara!

- Misle one da su namazene – rekao je Miloš Peđi u razgovoru kraj bazena.

– Ja mogu mnogo više. Igraju opasnu igru sa mnom, ali ja sam namazaniji. Kad izađemo, biće ono – marš obe!!

U igri nerava, svako u svakog sumnja, pa je većina opterećena tajnim zadacima, pa čak i kad je u pitanju udvaranje zgodnih sobarica.

- Udvarala se i mom Igoru, ali ja ne dajem pet para. Eto joj je, ako ga hoće. Meni ga i previše. Stalno neka tenzija sa njim. Nije ispoštovao ni mog brata kad je došao. Pronaći ću mu, ako treba, još dve sobarice da ga zabavljaju - kaže Slađana Delibašić

- Nije to baš tako. Ovo neko gleda, one od nas prave budale – razuveravala je Zorica.

- A možda se između sobarica i nekog od nas rodi neka iskrena romansa. To nije nemoguće. Pa, ljudi budu zajedno godinama, onda se neko pojavi i sve se rasprši kao balon od sapunice – potpaljivao je vatru Peđa koji je inače otvoreno bacio oko na zgodnu crnku koja je bila na žurci u društvu ostalih sobarica.

- Karolina je mlada, ne razume. Ona je kao dete. Ne mogu da doprem do nje. – objašnjavao je crnokosoj lepotici Peđa d Boj.

Karolina je inače sve nervoznija zbog ponašanja Peđe d Boja, zbog čega ulazi u svađu sa svima.

makonda-tracker