Parovi: Peđa D Boj izvređao Džimija Barku

U rijalitiju Parovi na nacionalnoj televiziji Happy izbila je žestoka svađa između Peđe D Boja i Džimija Barke zbog partije pokera
0
1 / 8 Foto: Happy Tv

Prvo je nervoza počela da stiže devojke, od kojih su neke završile na infuziji, a usledio je i slom živaca kod muškaraca. Društvene igre koje su učesnici dobili kako bi se razonodili probudile su u njima kockarsku strast i želju za pobedom, pa su oko karata krenule žestoke svađe. U ranim jutarnjim satima, pripiti Peđa D Boj započeo je svađu sa svima koje je zatekao u kuhinji, za šankom. Svi su bili u bade mantilima, spremni za spavanje.

- Šta hoćeš ti Džimi? Ko si, bre ti? Došao si ovde da se proslaviš? Imaš tri pesme i sve što radiš je obična kopija. Ja sam original! I ako me ne nominujete i izbacite odavde, pobediću! To svi znaju! Ti si kopija!

Džimi Barka u početku nije reagovao, umešao se Miličin dečko Nenad Jevremović, ali je brzo krenula žučna rasprava:

- Što tebe Peđa nervira što sam ja kopija? Pa ja imam 36 godina, a ti 60 – rekao je Džimi.

- Pa šta ako imaš 36 godina? Koji si ti k... – odbrusio mu je Peđa, a onda se okrenuo okupljenima i raspalio uvrede po njima.

- Ko ste bre vi? Vi ste glupi balavci, sa nekim glupim pričama! Nemate vi pojma! Vi ste kreteni obični! Ja sam ovde najstariji i ja sam neko – nastavio je sa vređanjem muzičar, dok su ostali ćutali. Reagovala je Karolina.

- Prestani da vređaš ljude, majmune! Ko si ti – Peđina devojka nije krila svoju nervozu.

- Ti mala, marš! Vrati se u Niš! Nikog nisi poznavala osim mene,a  sad staješ na stranu Džimija Barke! Ko je bre Džimi Barka – odgovorio joj je muzičar.

Karolina se rasplakala, Miloš karatista je prišao da je teši, govoreći da su to muške priče.

- On je idiot! Ne mogu više da ga podnesem! Ovde sam samo zbog tenisa! On me ne zanima! – vikala je Karolina, dok su je ostale devojke tešile dok plače.

makonda-tracker