icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Dvor: Romansa se nastavlja

Urška i Ćemo nastavili su da razmenjuju nežnosti na Dvoru, dok ostali ukućani razmatraju hoće li im to doneti poene kod gledalaca ili ubrzati njihovo izbacivanje

Danijel se požalio Vanesi kako mu je bilo hladno protekle noći. Prokomentarisala je kako je i njoj bilo hladno. Zatim je Danijel upitao kako je odlučila da se bavi muzikom. Ona mu je rekla da nikada nije planirala da se bavi muzikom, a još manje narodnu. Dragana je dobacila kako je Vanesa povilenila otkako je počela da peva narodnjake. Rekla je da je bila lepa kao lutka dok nije svašta uradila na sebi.

Izvorinka i Đus su razgovarali. Izvorinka je pitala Đusa da li ima devojku. Đus je potvrdno odgovorio. Pitala ga je da li je voli i prokomentarisala da je u vezi najbitnije da se vole. Ona je dodala da se vidi da je Đus dobar dečko i da zrači pozitivnom energijom.

U dnevnoj sobi za stolom su Mika, Danijel, Jovan, Nina, Igor, Urška i Dejan M. Mika i Dejan su ćaskali o tehnikama pevanja. Fiko je počeo da radi sklekove i trbušnjake na klupi pored njih. Ostali su mu povremeno dobacivali i brojali urađene vežbe. Nemanja mu je zadao još teže vežbe koje Fiko nije mogao da izdrži.

Dejan je zaključio da neki dvorani već spavaju tokom dana, iako, kako je rekao, to ne smeju da rade. On ih je upozorio, ali niko nije obratio pažnju.

Tamara je masirala Dejana. On je počeo da komentariše njene grudi. Ona mu je rekla da su joj grudi porasle u šestom razredu, a Dejan se nadovezao da ima utisak da joj rastu od kada se rodila. Dejan je rekao Jovanu da mu neće biti dobro kada ga Tamara pritisne.

Urška, Ćemo, Mika i Lepa su bili u spavaćoj sobi. Razgovarali su o tome gde nastupaju. Izvorinka je pitala da li zna da peva neki narodnjak. Mika je priznala da u tome nije vična.

Ćemo je rekao Urški da može da spoji njihove krevete. Rekao je da će se dogovoriti sa MC Stojanom ko od njih dvojice će biti dnevna, a ko noćna smena. Jelena je predložila da ona čuva stražu. Dragana je bila sigurna da su Urškine grudi veštačke, međutim, Urška se branila time da nema ništa veštačko na sebi.

Urška i Stojan su bili u spavaćoj sobi. Ona ga je pitala da li želi da joj peva na proslavi rođendana. On je rekao da mora prvo da pita Krunski savet, a da za ono što bi posle radili ne moraju nikoga da pitaju. Ona se samo nasmejala.

Đus je pričao dvoranima o rakiji koju su na Farmi spremali Proka i Raka i da su mnogi mislili da je on bio pijan te noći kada je diskvalifikovan, međutim, kako je rekao, to nije istina. Prepričao im je šta se dešavalo to veče.

Ćemo je bio u spavaćoj sobi. Urška je ušla u sobu, a on je zahtevao od Urške da legne kraj njega. Ona je pokušala da izbegne to, ali je Ćemo uspeo da je ubedi. Došao je i Stojan. Ćemo mu je predložio da izađe iz sobe, međutim, Stojan je rekao da voli da ih gleda. Ćemo mu je rekao da, kada je već on zbog njih dvoje stavljao čepove u uši, može i on sada da stavi čepove na oči.

Dragana je pokazala prsten koji im je namenila za venčanje. Lepa je zaključila da im ovakvo ponašanje neće pomoći da ostanu na Dvoru i da će ih gledaoci izbaciti kao kofere. Dragana je mislila da je lepo da od njih što šire bratstvo i jedinstvo i što se povezuju. Lepa se našalila da ona verovatno misli da treba da uđu jedno u drugo pa makar i sa leđa. To je nasmejalo dvorane. Lepa je prokomentarisala kako će i Dragani naći nekoga na Dvoru. Dragana se zatim našalila kako joj je zvonio telefon i da je i dalje zovu kolege iz redakcije, a da ona izveštava šta se dešava u kući.

Urška i Ćemo su, pošto su dvorani napustili spavaću sobu, počeli da razmenjuju nežnosti.

Krunski savet je sazvao sastanak dvorana kako bi izabrali jednog učesnika koji će da im podigne raspoloženje. Predložili su da Fiko izvede neki skeč iz Kursadžija, pa će svi zapevati posle.