Parovi: Devojke na infuziji

Kristina Spremo i Karolina Jovanović na ivici nervnog sloma, a i Aleksandra Tiodorović, devojka Džimija Barke završila na infuziji
0
1 / 5

Nedeljnu emisiju Par Nepar, koju na TV Hepi vode Ana Marković i Aleksandra Simić, a koja je išla uživo iz vile gde boravi deset poznatih parova, obeležile su vesti: Karolina je na infuziji i Kristina Spemo se ponaša raskalašno. Obe su, jasno se vidi na malom ekranu, bukvalno na ivici nervnog sloma.

Teniserka Karolina, lepša polovina Peđe d Boja, naime, danima je povučena, slabo razgoavara, stalno traži pomoć psihologa.

- Ne mogu da doprem do nje – ukazuje Peđa svima.

Nije joj pomogla ni nagradna večera koju je dobila, pa je mahom prećutala, a sa Peđom je veoma malo razgovarala.

Danima nije jela, pa je završila na infuziji. Zbog toga se i nije pojavila u nedeljnoj emisiji.

Njeni najbliži kažu da ona jako pati za bivšim dečkom, kojeg je posle godinu dana ostavila da bi ušla u rijaliti.

- Nije joj novac motiv, jer i da pobedi ne bi imala dovoljno da se vrati tenisu, sportu koji obožava, a ispala je posle dve operacije – kažu njeni najbliži.

I Slađa Delibašić je videla da Karolina pati za nekim.

- Ona se ovde muči – rekla je denserka.

Još jedna gošća vile Laneta Gutovića, Kristina Spremo, na ivici je rnevnog sloma. Prvo je pre nekoliko dana histerisala i plakala jer se ugojila.

- Ne mogu da verujem da imam 55 kilograma! To je strašno! – vikala je, dok je Danijel umirivao, govoreći joj da izgleda odlično.

Kristina Spremo je histerično regaovala i na pitanje gledalaca: da li je u redu da se provodi u bazenu sa Sanelinim dečkom. Bukvalno je vrisnula:

- Raščerupaću sve novinare! Šta oni to pišu? Šta sam radila loše ako sam se brčkala u bazenu?

Inače, Danijelova devojka prednjači po broju tetovaža i gramima silikona u svom telu, koje je, pored ostalog, platila i kompenzacijom. Igra uz svaku muziku, trese grudima kao striptiz igračica, a pored toga što se najoskudnije oblači, ne propušta da kaže:

- Ne bih se nikad slikala gola!

Još jedna devojka se loše oseća ovih dana. Aleksandra Tiodorović, takođe je završila na infuziji. Buran noćni život, alkohol i napetost zbog kamera učinili su svoje.

- Popusti mi malo lanac – vikala je na Džimija Barku.

– Pratiš me u stopu! Pusti me da dišem! Ne mogu da izdržim tvoj pritisak!

- Prestani da praviš cirkus – opominjao je Džimi.

- Vodi računa gde se nalaziš. Ako ne možeš da se iskontrolišeš, možemo i da se raziđemo.

Epilog: pozlilo je i Džimiju, vadio je krv, rezlutati se očekuju.

 

makonda-tracker