Parovi: Odoše Alek I Sanela

0
Glasovima gledalaca prvi vilu Laneta Gutovića napustili makedonski pevači i vaspitačica iz Obrenovca.Publika sačuvala manekene Doris Dojčinović i Miloša Mićovića

Prvo izbacivanje iz luksuzne vile Laneta Gutovića. Nema više baškarenja i izvoljevanja raznih sitnica za makedonskog pevača Aleksandra Kocova i Sanelu Cicović, vaspitačicu iz Obrenovca.

Publika im glasovima nije bila naklonjena, već je glasala da u kući ostanu manekeni Doris Dojčinović i Miloš Mićović. Paru koji više neće učestvovati u takmičenju za glavnu nagradu do pola miliona evra, dozvoljeno je da ostanu u kući naredna 24 sata zbog rođendana Igora Matića, a produkcija im je pored zarađenih honorara obezbedila i nagradno putovanje u Grčku.

- Ljubav je pobedila – čulo se u kući. – I među džet setom ima ljubavi. Nisu svi prevrtljivi i neverni, zbog novca koji imaju.

Jer, par koji je ostao važi za najposvećeniji i najzaljubljeniji, prema rečima Srne Lango, od njih svi treba da uče.

Gosti vile imali su podeljena mišljenja oko toga ko treba da izađe, a ko da ostane, ali izgleda da su u glasanju publike pomogle izjave prijatelja nominovanih, koji su iznosili njihove najbolje osobine.

Sve je ganula poruka mališana kojima je Sanela vaspitačica, mnogi su se rasplakali, ali to nije bilo dovoljno da ona sa svojim dragim ostane u kući.

Kada je Jelena Helc, PR vlasnika kuće saopštila ko treba da izađe, Karolina je briznula u plač. Alek je sa svima razgovarao i govorio da mu je mnogo žao što napušta kuću, jer bi još da se zabavlja.

- Igraj se, Alek. Ovo je igra , zabavljaćemo se napolju – poručila mu je Aleksandra Tiodorović, devojka Džimija Barke.

U trenutku dok su oni koji treba da napuste kuću stajali kraj izlaza, spremni da se vrate u realni svet, stiglo je obaveštenje da svi ostaju unutra naredna 24 sata, zbog Igorovog rođendana.

Dolazak koktel majstora ih je obradovao, ali ništa kao Slađina i Igorova deca, bend, igračice...

I, mada je dan pre toga rekao da želi da se promeni, Igor je, sav uzbuđen, dobacio Milošu Vukoviću:

- Nije loša gazdarica Vanja. Odlična je riba!

Žurka je bila odlična, mnogo vina, pevao je i batler.

Sve je, iznenadilo kad je na scenu izašla i Silvija, ćerka Slađe Delibašić.

- Ovo je njen prvi javni nastup, podržite je – molila je Slađa!

Izgleda da iver ne pada daleko od stabla, pa se može očekivati da devojka krene majčinim stopama, ali i tatinim, pa se okuša u javnom ćivotu, odnosno uplovi u estradne vode.

 

 

makonda-tracker