tv program

LETNJI KAMP SAMO ZA ODABRANE! Na Hepi televiziji kreće još jedan, do sada neviđeni rijaliti format

0

Hepi televizija ne miruje! Po završetku šeste sezone rijalitija „Parovi“, kreće – LETNJI KAMP!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Prvi put u istoriji, ovakvih formata, biće otvoreno mesto, na kojem će, uz potpuno besplatno piće i odličnu zabavu moći gledaoci da budu deo rijalitija, i to u društvu mladih sportista i sportistkinja, u bajkovitom ambijentu.

 

- Još jednom ćemo pokazati da tim produkcije Hepi televizije postavlja visoke standarde, koji zatim, svi rado prihvataju – kažu u produkciji „Letnjeg kampa“.

Kroz razne igre, muzičku zabavu, vrhunske goste, ukupno 16 učesnika pokazaće gledaocima svoj karakter, čineći da postanu omiljeni na tv ekranima, steknu obožavaoce, a kao i većina takmičara rijalitija na Hepi televiziji potpuno promene svoj ćivot.

 

- Letnji kamp postaće omiljeno mesto za zabavu i provod i to potpuno besplatno – poručuju iz produkcije Hepi televizije. – Ogroman bazen, mnogo zelenina, ljuljaške, paprat, učiniće da učesnici, ali i gledaoci potpuno zaborave da se nalaze u gradskom jezgru. Kokteli, poslastice, kakve se samo mogu poželeti, biće na raspolaganju odabranim učesnicima i posetiocima Letnjeg kampa.

makonda-tracker