Parovi: Prve nominacije za izbacivanje

Posle tri nedelje uživanja u luksuzu, deset poznatih Parova koje gledamo na TV Happy, na dnevni red stigle su i nominacije za izbacivanje iz vile. Tokom nominovanja glumica Srna Lango iskoristila je priliku da iznese svoje mišljenje o nekim učesnicima
0
1 / 1 Foto: Happy Tv

Onaj par koji se nije uklopio u džet-set, nije se snašao u glamuru i luksuzu rijalitija Parovi, moraće da napusti vilu u kojoj je prethodne tri nedelje nesmetano uživao. Najviše nominacija imala su dva para: Alek i Sanela, kao i manekeni Doris i Miloš. Imunitet je spasao Milicu i Nenada, dok su Slađa i Igor bili vodeći par nedelje, te nisu mogli da budu nominovani za izbacivanje.

Nominacije su bile javne i izazvale mnogo polemike među parovima, pale su prve razmirice.

- Treba raskrinkati one koji nisu par, a to su Karolina i Peđa D Boj – rekla je Srna u svom obrazloženju zašto glasa da ovaj par napusti vilu i da mu među džet-setom nije mesto.

Ubuduće, parovi će svakog četvrtka međusobno da nominuju one za koje smatraju da ne treba da budu deo džet-seta. Dva para sa najviše nominacija biće zatim  prepušteni na milost i nemilost gledaocima, koji će svojim glasovima da odluče, ko će ostati, a izbacivanje je na programu u subotu.

makonda-tracker