Irfan Mensur: Mnoge moje kolege ne znaju da glume

0
Glumac Irfan Mensur, takmičar rijalitija Parovi, otkrio je svojim cimerima da je jedno veče proveo u striptiz baru, a nije propustio priliku ni da u negativnom kontekstu spomene neke svoje kolege
foto: Happy TV
foto: Happy TV

Pričajući o poslednjoj velikoj turneji po Kosovu, na kojoj je i upoznao Srnu Lango, Irfan Mensur je pred Igorom, Slađom i Karolinom rekao:

- Bili smo u nekom mestu, ne sećam se kako se zove. Tu je bio i striptiz bar, i jedna devojka koja je stalno igrala, ali odmah smo otkrili da ona ne vidi dobro. Naime, trebalo je da se sagne, uzme nekog medvedića, a ona to nije mogla. Kasnije smo je videli sa nekim teglama na očima.

Kasnije, Irfan je pričao o bivšoj ženi, istom advokatu kojeg su uzeli za razvod, i kako su ostali odlični prijatelji, nisu delili imovinu, sve im je ostavio.

Podsetio je prisutne kako je upisao glumu, a od cele klase i njih desetak, svega je dvoje napravilo karijeru.

- Sa moje klase Nada Blam i ja! Ali, nije sve do glumaca, ni do reditelja, nikad se ne zna kakav će film biti. Meni su u dva dana ponudili dva filma i tri pozorišne uloge, ali to ništa ne znači ako te neko ne pogleda odozgo i kaže da je tvoj red – otkrio je Irfan.

Nekoliko dana ranije, naočigled brojnih gledalaca rijalitija Parovi na Happy televiziji Irfan Mensur je, može se reći, ogovarao kolege glumce.

Pominjao je Ljubišu Samardžića, Natašu Ninković, kojoj ni imena nije mogao da se seti, Slavka Štimca...

- Mislim da domaća kinematogrfaija ima mnogo dobrih glumaca, imamo baš dobre filmove – rekao je Džimi Barka, a Igor se složio.

- Gledao sam sve domaće filmove i slobodno mogu da kažem da sam oduševljen šta sve Srbija ima da ponudi.

Irfan se nasmejao, klimnuo glavom i bilo je očigledno da ima sasvim drugačije mišljenje.

- Slavko Štimac je naturščik– rekao je Irfan Mensur.

Osmehujući se pomenuo je i Ljubišu Samardžića:

- On sve vreme ima istu firzuru! U svakom filmu, seriji...

Takođe, izjavio je da nikad nije gledao film Spasitelj, iako u njemu igra manju ulogu.

- Glavnu ulogu ima ona, kako se zove...

Na ovo je reagovao Igor, koji je kao iz topa izjavio:

- Nataša Ninković. Jednom sam je poljubio u Delta Sitiju! Prišao sam joj i iznenadio je. Bila je oduševljena, rekla je da ne pamti bolji kompliment.

Irfan Mensur je izgovorio i nekoliko, u najmanju ruku, neprikladnih reči o Srpskom filmu.

makonda-tracker