Parovi: Tihomir Arsić pokazuje pravo lice

0
Poznati glumac koji učestvuje u rijalitiju Parovi gubi strpljenje i polako pokazuje svoje pravo lice, sve je nervozniji, stalno mu nešto smeta

Kad mu je batler doneo cigarete koje nije tražio, Tihomir Arsić je počeo da zamera grubljim tonom što ne dobija ono što traži.

- To me jako nervira - grmeo je Tika.

Inače, u rijalitiju Parovi na televiziji Hepi, neko od ukućana, čije ime produkcija drži u tajnosti već je komentarisao da strahuje od Tikine agresivnosti, verovatno zato što u javnosti i dalje kola priča da je glumac fizički zlostavljao bivšu ženu Biljanu Krstić, sa kojom je, kažu, sada u dobrim odnosima.

Iz odnosa sa Jelenom, kojoj poklanja veliku pažnju, ne vidi se njegova nervoza, niti nešto ukazuje da tu postoji neki tihi sukob.

Ipak, kada nije dobio cigarete, način na koji je to zamerio batleru ipak govori da će ovde možda biti žešće nego u drugim rijalitijima. Uostalom, tek je početak.

- Nama su nudili Velikog brata, Farmu, nismo prihvatili. Došli smo ovde, pa da vidimo šta ćemo da uradimo. Svako se češe gde ga svrbi – rekao je ostalim ukućanima Tihomir Arsić.

Proteklih dana Tihomir Arsić postao je nepodnošljiv prema posluzi. Stalno nešto iziskuje, ima pridike, uvek mu nešto nedostaje... Sa ukućanima je relativno u dobrim odnosima, može se reći da ga čak i poštuju, cene njegovo mišljenje.

makonda-tracker