Sutra finale Survivora

1
Avanture poznatih ličnosti u najekstremnijem rijalitiju Survivor Srbija ulaze u samu završnicu. Veliko finale emitovaće se u sredu, 5. januara od 21 čas uživo na Prvoj srpskoj televiziji. Tada ćemo dobiti prvog VIP pobednika koji će pored 50.000 evra osvojiti

Nakon 30 dana izuzetne borbe, VIP robinzoni su pokazali da mogu da se nose sa svim poteškoćama koje su ih zadesile, glađu, monsunskim kišama, spavanjem na pesku i daskama, nehigijenskim uslovima, meduzama, otrovnim zmijama i insektima. Ipak, najteže od svega je bilo preživeti međuljudske odnose. I ovaj Survivor obeležele su brojne svađe, spletkarenja, ogovaranja pa čak i nepristojne ponude. Nagon za preživljavanjem naterao je VIPovce i na razne nečasne radnje ali kako oni sami kažu, dok ne uđete u tuđe cipele ne treba ni osuđivati.

Našim zvezdama nije bilo lako, zadesile su ih i brojne povrede, lekari su intervenisali svakog dana. Padali su u nesvest od malaksalosti, ali nisu odustajali. U igrama su pokazali izuzetnu borbenost i veštine.

I ove godine, glasovi takmičara i publike će odlučiti ko osvaja novčanu nagradu od 50.000 evra. Glasaće ceo region, a glasovi gledalaca za pobednika Survivora vrednovaće se kao dva glasa. Glasovi Srbije računaće se kao jedan, a glasovi koji pristignu iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore kao drugi.

U živom celovečernjem prenosu finalne Survivor emisije i noći odluke, učestvovaće i fanovi Survivora, gosti iz Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, porodice takmičara i njihovi prijatelji.

Program će prenositi i OBN u Bosni i Hercegovini, TV IN u Crnoj Gori i SITEL u Makedoniji.

Voditelji specijalnog prenosa su Andrija Milošević i Ivan Ivanović.

makonda-tracker