Poznati pevaju sa decom u novogodišnjoj emisiji Čarolije čar na dar

0
TV Avala pokrenuće magiju proslave novogodišnjih praznika u petak 31. decembra emisijom Čarolije čar na dar od 17 časova u kojoj učestvuju najlepši dečiji glasovi, ali i Tijana Dapčević, Dušan Svilar, Leontina Pat Ivana Peters, Goca Tržan i Saša Kovačević

Prenoseći fantastičnu prazničnu atmosferu u domove gledalaca, najlepši dečiji glasovi otpevaće nam popularne hitove osamdesetih, ali i dobro poznate novogodišnje pesme. I male i velike pevačke zvezde zasijaće u punom sjaju i podsetiće nas na sve one melodije koje uvek rado slušamo.

Čarobna novogodišnja žurka počinje pesmom Nova godina kuca nam pred vratima koju će sa članovima najnasmejanijeg hora izvesti mali solisti, a zatim se, pored baletskih tačaka nadovezuju Tijana Dapčević i Dušan Svilar koji će otpevati Nova je nova godina, zatim Leontina kojoj će članovi hora pomoći u pesmi Kolačići, koju je nekada izvodila Marina Perazić, Princeza koju su pevali Slađana Milošević i Dado Topić, a zatim se ređaju aktuelni hitovi Ivane Peters, Goce Tržan i Saše Kovačevića i niz horskih poslastica.

 

makonda-tracker