Novogodišnja noć na TV Avala: Baš Show i Boomerang

0
U petak 31. decembra od 21 čas na TV Avala pogledajte Baš Show kroz koji će vas pored Marine Kostevski voditi novi voditeljski par TV Avala, Tijana Dapčević i Filip Pat, a odmah posle ponoći sledi novogodišnji Boomerang sa domaćim pop i rok hitovima

Garanciju da će tri sata muzičkog programa i biti Baš Show daju Tijana Dapčević i Filip Pat i najpopularniji izvođači pop muzike koji će biti njihovi, ali i gosti voditeljke Marine Kotevski, koja nas je čitave godine vodila kroz svet ovog muzičkog žanra u popularnoj emisiji Pop Music.

Baš Show će poslednju noć stare godine osim dobrom muzikom obogatiti i humorom i šaljivim pogledom na muzička zbivanja, društvene događaje, pa i same izvođače. Kroz unakrsne doseteke Tijane i Filipa u ovoj noći će tako proći Kiki Lesendrić, Aleksandra Radović, Saša Kovačević, Tanja Banjanin, Jovana Nikolić, članovi grupe Negative i mnogi drugi.

Posebnu čar ovom novogodišnjem programu daće specijalna izdanja Paramontaže Jovana Palavestre, kao jedinstvena emisija u kojoj i najozbiljniji politički događaji dobijaju vedrije boje.

Odmah posle novogodišnje čestitke na TV Avala počinje emitovanje specijalnog, novogodišnjeg izdanja emisije Boomerang koja garantuje da će najbolji domaći rok i pop zvuk biti prisutan i u novogodišnjoj noći. Izvođači koji su prethodnih nedelja izvodili svoje hitove u ovoj emisiji, ostavili su najbolje za početak Nove godine.

Uživajte u nastupima grupa čije su pesme postali pravi hitovi: Miss Reality grupe Vroom, Rođendan grupe Van Gogh, Pa dobro gde si ti je hit koji se izdvojio sa poslednjeg albuma grupe Super s karamelom, dobro poznati Buđav lebac u izvođenju grupe S.A.R.S, Svi na pod otpevaće Ljubavi, članovi grupe Lira Vega pitaju se Ko me voli, grupa Breeze poručuje Uhvati zrak, a tu su i pesme koje izvode Ana Stanić, Aleksandra Radović i Ikka.

 

makonda-tracker