Survivor: Toni Zen prvi finalista

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

marina

29-12-2010 13:36h
Cestitke za Tonije ali nadam se da ce Andrej pobediti!

BGD

29-12-2010 13:43h
U SURIVOVRU SRBIJA NE SME DA POBEDI NEKO KO NE ZELI DA PRICA SRPSKI JEZIK
VIDELI STE KAKO U SURVIVORU ITALIJA MORAJU TAKMICARI DA SAVLADAJU ITALIJANSKI I DA ISTI JEZIK GOVORE AKO ZELE DA POBEDE

Bitolcanka

30-12-2010 12:26h
nitu eden srbin vo makedonija ne go zboruva makedonskiot jazik iako ziveat i po 30-40 godini vo zemjata,pa nikoj ne im go zameril toj fakt.
a sto se odnesuva, konkretno na survivor, ako spored dogovorot ne e predvideno deka MORA da zboruva na srpski jazik ne gledam nikakvo prekrsuvanje na pravilata.
bravo tonci, sekoja cest!
p.s. i jasno ni e deka nema da dozvolite makedonec da pobedi vo srpski survivor!

bubi

29-12-2010 09:48h
postena pobeda,Toni je dobijao i sva imuniteta!A bravo za Katerinu!Bravo Vipovci,nisam se nadala da ce izdrzati!

gg

04-01-2011 13:08h
ja navijam za tonija i volela bih da on pobedi. sta ima veze sto je makedonac??
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: