Farma 3: Ispali Jasmina i Limen

Farmeri su proveli dan u iščekivanju novih ispadanja i raspravi oko Ekremove krađe cigareta.
0
1 / 20

Marijan je, posto se prvi probudio, izašao ispred kuće kako bi počistio sneg. U spavaćoj sobi je Limen pevao pesmu koju je sam smislio za vreme boravka na Farmi. On je bio siguran da će Proka doći i zadati im teške zadatke pred sam kraj Farme.

Marijan i Limen su pili kafu u kuhinji. Marijan je pričao kako je Jasmina jela kolače u krevetu, ali da to nisu kolači sa pijace, već je ona imala neke koje je ponela od kuće I tek na kraju ih izvadila iz šteka kada joj nije ostalo ništa sa pijace. Limen je otišao, a Marijanu se pridružila Jovana. Marijan joj je rekao da ga obavesti ako bude videla da mu neko pretura po stvarima. Jovana je rekla kako još uvek ne može da veruje da je Kaća ukrala cigare iz Marijanovog šteka. Marijan je rekao da je siguran da je to Katarina i društvo oko nje, u šta se uverio kada su ceo prethodni dan proveli u kuhinji i pušili cigare. Marijan je prokomentarisao kako je Limen trebao da da štapić Banetu jer je bio siguran da se Bane ne bi snašao u Areni.

Limen je izjavio da mu nije poznato ko je pustio glasine po Farmi o Zorani. Marijan je rekao da je sreo Katarinu i rekao joj da nikome ne priča, ali se vest pročula po imanju.

Vendi je prišla Bakiju. Pitala ga je zašto je neraspoložen. Baki je rekao da mu je palo nešto napamet. Vendi mu je rekla da ne voli kada neko tako priča jer zna da je snažna ličnost. Baki joj je rekao da bi jedino moglo da ga rastuži to što mu neko nedostaje. Pitala ga je da li mu nedostaje neko ko je ispao. Odgovorio joj je negativno. Pitala ga je da li mu nedostaje neko ko je umro. Odgovorio je potvrdno. Vendi mu je skrenula pažnju da joj je teško da mu priča kroz šta je sve ona prošla u životu. Rekla je kako su je se njeni odrekli. Ni sama nije znala otkud joj tolika snaga da sve to preživi.

Limen i Jovana su ćaskali u kuhinji. Jovana mu je rekla da je baš briga za Vendi. Limenu nije jasno kako je Vendi stigla do finala iako je pravila samo gluposti. Nije mu bilo jasno ko glasa za Aleksis Karington.

Marijan je u radionici cepao drva. Pridružila mu se Zorana. On joj je rekao da je pobegao iz kuće i da je skrenuo pažnju Jovani da čuva stvari. Zorana mu je predložila da jednostavno pita ko mu je ukrao cigarete. Ona je sumnjala na tri osobe. Marijan je rekao da nije Jovani rekao da čuva stvari jer se plaši da će mu nešto ukrasti, već ga je sramota da mu neko pretura po prljavim stvarima.

Ekrem je pitao Vendi da li ima cigaru. Vesna mu je rekla da ceo dan nije pušila cigarette i da ne želi. Ekrem je otišao do hodnika između dnevne sobe i spavaće sobe i osvrćući se oko sebe počinje da pretura po Marijanovom džaku sa stvarima. Pronašao je tri paklice cigareta i odneo ih u sobu. Dve je sakrio u džepove svog sakoa, dok je treću stavio u džep kod sebe. Otišao je u dnevnu sobu kako bi pokušao da sakrije tragove krađe. Baki je primetio da je Ekrem ukrao cigarete, ali nije komentarisao.

Marijan i Jovana su komentarisali Marijanov nestanak cigara. Rekao je da su to uradile Jasmina i Katarina. Komentarisali su kako je Jasmina sama jela kolače protekle noći. Marijan je zaključio da Jovana ne bi uspela da prođe kviz opšte informisanosti da joj on nije pomogao.

Marijan je dao Ekremu cigaru uz reči da je on I za njega sakrio. Ekrem je uzeo cigaru I rekao mu da ne zna ko je uzeo cigare. Baki je komentarisao sa Pejom kako Ekrem ima paklu cigareta u džepu i da ga je video da krade od Marijana.

Baki je otišao do kuhinje gde je pitao Ekrema da li ima cigaru da mu da. Ekrem je rekao da nema. Baki je pronašao celofan od cigara koji je pokazao Marijanu i Peji. Jovana je pitala Ekrema da li ima cigare, on je ponovo rekao da nema. Prokomentarisao je da ostale ne treba da bude briga da li ima ili nema cigare.

Marijan je pregledao svoj džak. Rekao je Jovani da nije dobro gledala jer su mu nestale tri paklice. Otišao je u kuhinju kod Ekrema i rekao mu znači tako. Vendi je prokomentarisala da ne bi trebao da pravi frku oko nebitnih stvari. Pošto je Marijan izašao, Vendi je rekla Ekremu da je ona uzimala od Marijana zajedno sa Katarinom, ali da on to vise ne bi smeo da čini.

Marijan je siguran da Ekrem nije ukrao cigare bez Vendine pomoći. On ih je u dnevnoj sobi nazvao lopovima. Pitao se kakav je to obraz i ko ga je naučio da krade u Americi. On je primetio da su se njih dvoje šunjali. Marijanu nije bilo čudno to što su uradili, već se začudio kada je saznao da su to prećutali, ai dalje su uzimali cigarete od ostalih kao da se ništa nije desilo.

Bata je ispričao Marijanu kako je gledao Ekrema da krade Jasmini Ani maramice, a da joj to nije rekao. Jovana je priznala da je Ekrem i njoj uzimao cigarete na žurci. Marijan je ljut. On je zaključio da Ekrem nije imao razloga da pretura po njegovoj vreći. Za Vendi I Ekrema je rekao da su dva lopova sa železničke stanice.

Ognjen je došao na Farmu kako bi prvi finalist napustio imanje. Odlukom publike, farmer sa najmanje glasova je bio Limen. Pošto se pozdravio sa farmerima krenuo je put studija u Šimanovcima.

Drugi finalist sa najmanje glasova publike je bila Jasmina Ana. Ona se takođe pozdravila sa svima i ne baš zadovoljna napustila imanje.

makonda-tracker