Farma: Eva Ras ispala pre finala

2
Glumica Eva Ras napustila je najpoznatije imanje u Lisoviću, jer je imala manju podršku publike nego voditelj Zoran Pejić Peja, a pored njega u finalu su i Bane, Katarina, Marijan, Bata, Ekrem, Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Zorana, Baki i Limen

Iako se Peja svojski trudio da Eva duplira svoje glasove, to nije pomoglo, jer je najstarija takmičarka imala svega 17, 78 odsto glasova publike a na kraju se, iznenađena tom činjenicom, nije ni pozdravila sa svim farmerima, već samo sa Ekremom koji je njen favorit za pobedu.

- Bili su nemilosrdni prema meni. Želela sam da izađem čistog obraza i budem i sluškinja. Niko nije lud sam sebe da izbaci iz takmičenja, ali farmeri me ne vole. Htela sam da prođem kroz arenu, da vidim ko će mi dati štapiće i da li me publika želi na Farmi. Ne želi me, jer me je ona izbacila. Ipak, iznenađena sam, jer sam mislila da imam neki procenat glasova – razočarano je rekla glumica.

Inače, od ponedeljka 27. decembra pa sve do superfinala koje će se održati u četvrtak 30. decembra, sa Farme će svako veče biti izbacivana po dva farmera. Trku za nagradu od 100 hljada evra koja traje već tri meseca nastaviće Bane, Katarina, Marijan, Bata, Ekrem, Vendi, Jasmina Ana, Jovana, Zorana, Baki, Limen i Peja, a u superfinalu će se naći šestoro farmera sa najviše glasova publike.

 




makonda-tracker