Jelena Jovičić: U Novoj godini želim bezrezervnu ljubav

2
Atraktivna glumica Jelena Jovičić otkriva kako bi volela da proslavi Novu godinu i otkriva svoje želje
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Zgodna glumica koja u Pozorištu na Terazijama uveliko radi na novom mjuziklu Producenti čija se premijera očekuje krajem februara, priznaje da bi u novogodišnju noć volela da uđe negde van kuće.

- Nemam ništa definisano, ali moja želja je da ove godine ne ostanem kod kuće, kao što sam radila proteklih godina kada sam provodila doček u krugu porodice. Moj sin Mateja je tada bio beba, međutim, sada je već veliki, tako da ćemo ga ostaviti kod bake. A ja ću verovatno otići negde u život ili čak možda na Kopaonik da skijam, samo da bude snega. Videćemo, ne znam još uvek – zagonetno kaže prelepa zvezda Pozorišta na Terazijama koja otkriva i svoje novogodišnje želje.

- U narednoj godini sebi želim puno zdravlja, posla i novca, kao i bezrezervnu ljubav od ljudi koji me okružuju i sa kojima rado provodim vreme, kao što je i oni imaju sa moje strane. Svom detetu želim puno zdravlja, da bude i dalje tako nasmejan, pametan i predivan i da malo više vremena provodimo zajedno, pošto sada mnogo radim na novom mjuziklu Producenti – zadovoljno kaže Jelena Jovičić.

Jelena Kulović

makonda-tracker