Sve za ljubav: Novogodišnje izdanje

U novogodišnjem izdanju emisije Sve za ljubav koja će se emitovati 30. decembra uveče na TV Pink, gledaoci će biti u prilici da vide kakvog su raspoloženja bili Beograđani pred doček Nove godine, a ekipa emisije će ih podsetiti na ljubavne priče koje su verova
0
1 / 6 Foto: Tv Pink

Bićete u prilici da vidite kako su voditelji iznenadili neke od najromantičnijih parova koji su protekle godine bili gosti emisije, kao i jednog od članova SZLJ benda. Izabrana je i najbolja prosidba godine, a u emisiji će svečano biti objavljeno koji je par poneo laskavu titulu. Ekipa serijala bila je u Kraljevu gde su doprinos akciji za pomoć ovom gradu dali i voditelji Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, koji su uručili  Zdravstvenom centru Studenica i Osnovnoj školi IV kraljevački bataljon poklon švajcarske kompanije Sika, po deset tona materijala za hidroizolaciju i reparaturne maltere za ojačavanje konstrukcija, u ukupnoj vrednosti od 1,1 milion dinara.

- Veoma mi je drago što i sama na neki način pomažem Kraljevčanima. Ovim divnim ljudima želim mnogo lepšu i srećniju 2011. godinu, a iskoristiću priliku da pozovem i druge kompanije da pomognu, kao što je to sada učinila Sika – otkrila je Katarina prilikom uručivanja donacija.

makonda-tracker