Farma 3: Bane pokušao da poljubi Katarinu

Gazda Baki je hteo da odobrovolji sve farmere ujutro pa im je odneo kafu u krevet, Eva je objašnjavala Jasmini zašto je farmer ne vole, a Katarina je gađala Baneta brašnom
0
1 / 14 Foto: Tv Pink

Svi farmeri, osim Eve su spavali. Ona je u kuhinji prala sudove. Gazda Baki se probudio, pa je došao iz gazdine kuće kako bi probudio farmere. On je došao na ideju da će ih probuditi tako što će im skuvati kafu i odneti u krevet. Eva je pomagala Bakiju da skuva kafu. Pošto su skuvali kafu, otišli su do spavaće sobe kako bi probudili farmere. U spavaćoj sobi su zatekli Marijana koji je sedeo na krevetu. On je odbio kafu jer mu je Eva dodala šoljicu. Limeni je potom rekao kako ne može da pije kafu na prazan stomak. Vendi je uzela kafu za sebe i za Ekrema, i poljubila Evu da joj se zahvali, iako je Baki skuvao kafu. Zorana je bila oduševljen gazdinim gestom. Priznala je da će zapamtiti to što je on uradio do kraja života. Jasmina je pospano rekla Bakiju da joj kafu ostavi u dnevnoj sobi na šporetu da se ne bi ohladila. Katarina je ignorisala Bakija, rekla mu je da spava. Peja je oduševljeno prihvatio kafu i zahvalio gazdi, dok je Jovana rekla da bi popila i slanu kafu kada bi joj doneo. Baki je uzeo kafu, ali je odlučio da je popije u dnevnoj sobi.

Vendi i Bane su sedeli u dvorištu. Ćaskali su o svom tromesečnom boravku na Farmi. Prisećali su se različitih događaja u protekla tri meseca. Bane je pričao kako mu je najteže palo spavanje u štali, jer životinje kašlju, mekeću i glasne su. Proka je došao kako bi odveo životinje sa Farme. Farmeri su odveli tele i kravu u prikolicu. Isto su učinili i sa kozama. Pošto su se pozdravili sa životinjama, otišli su na ručak.

Eva je objašnjavala Jasmini da ona nije omiljena u kući i da je većina farmera ne voli. Jasmina je rekla da je ona bila dobra sa njom, ali da je Eva sama kriva što ju je oterala.

Peja i Jasmina su se prepucavali u vezi Baneta i Katarine. Jasmina je rekla da će se Katarina vremenom promeniti i da će ubuduće biti malo taktičnija s muškarcima. Peja je tvrdio da ona ne može da se promeni i da je tako vaspitana, vaspitana da bude iskrena. Peja je nastavio sa zadirkivanjem Katarine koja je u ostavi mesila hleb. Govorio joj je kako Jelena nije ni trebala da dođe na žurku. Katarina mu je odgovorila da joj je baš drago što je došla, jer bi ona želela da Bane bude srećan.

Bane je došao u ostavu gde je Katarin mesila hleb. Zagrlio je i pokušao da je poljubi. Ona ga je odgurnula uz opasku da se skloni od nje. Zatim je uzela malo brašna u ruku i gađala ga.

Peja i Eva su se šetali. Ona mu je rekla da može slobodno da joj da štapić i da na porodičnom sastanku neće nikome olakšati, već hoće da čuje šta farmeri iskreno misle o njoj. Peja joj je govorio da ga je zbunilo to što je toliko molila da bude sluga. Eva je odgovorila da je njeno pravo da ne radi ništa ako ne želi.

Jovana i Zorana su, po izlasku krava, čistile štalu. Izrazile su želju da volontiraju u zoološkom vrtu po završetku Farme jer su na imanju navikli i na strašnije zveri.

Zorana je primetila da su ovce pobegle iz tora. Počela je da viče na Marijana. Pridružila joj se i Jovana. Ona je vikala, a pričala Zorani da ne paniči. Zorana je ušla u tor kako bi ih namamila unutra, ali u tom trneutku je pobegao magarac. Jovana se čudila kako ih niko od farmera ne čuje. Zorana je nosila hranu ispred životinja i tako ih namamila unutra.

Katarina je gledala u Ekremove cipele. Za cipele je prokomentarisala da su to šabanke. Ekrem je rekao da su to Vendijeve omiljene. Vendi je rekla kako je videla da je pre neki dan Ekrem nosio sa njima bele čarape. Ekrem je rekao da je, kada je bio momak, uvek nosio bele čarape.

makonda-tracker