Farma 3: Ekrem voli grublje žene

Zadruga je ublažila Pejinu kaznu i vratila ga u kuću. Vendi nastavlja igru s Ekremom, na opšte oduševljenje ukućana u Lisoviću
1
1 / 21

Peja i Baki su bili u štali. Peja je rekao Bakiju da je shvatio zašto je kažnjen premeštanjem u štalu. Izjavio je da mu je krivo jer je to uradio.

On je zaključio da su mnogi koji su napustili Farmu već zaboravljeni, ali je uveren da će njih dvojicu pamtiti. Pogotovo njega po izolacijama. Zatim su ćaskali o svađi između Marijana i Vendi koja se dogodila prethodnog dana. Oni su zaključili da je Vendi provocirala Marijana i da ju je on zato polio vodom. Smatraju i da je Marijanova izjava da on duži štalu besmislica. Baki mu je rekao da je on mnogo puta ulazio u štalu, ali da mu Marijan ništa nije rekao. Peja je prokomentarisao kako je pikavac zgažen, i da bi, u slučaju da je bio njegov, odreagovao. Međutim, s obzirom da nije bio njegov on nije hteo da reaguje jer se njih dvoje čas vole čas svađaju. Peja je bio siguran da će Marijan, od svih finalista, prvi ispasti.

Baki je prokomentarisao da razmišlja da napiše molbu kako bi Zadruga ublažila Pejinu kaznu. Peja je rekao da mu je izolacije dosta i da mu postaje dosadno.

Bakiju je zasmetalo to što se Katarina šminkala, pa je prokomentarisao da ona ne zna ni da odžava ličnu higijenu i da brine o svojim prljavim stvarima.

Farmeri su bili u radionici. Bata im je pričao kako je juče video Vendi da pije proključalo mleko, on ju je pitao šta radi, a ona je odgovorila da proba da li je vruće. Bata je u šali zaključio da ona nije normalna. Bata i Limen su se šalili da je Vendi njihova gospođa glamur, a da se opija na žurkama.

Farmeri su pitali Ekrema šta će reći Igbali za svoju vezu sa Vendi. On je obećao da će joj objasniti kako se najedanput zaljubio i da će joj reći istinu. Vendi ga je podržala. Rekla mu je da on nije kao neki Bane. Pričali su mu kako je Bane Katarinu vodio u seno i pocepao njenu bundu na pet mesta.

Vendi je pitala Ekrema kakva ga žena privlači. On je rekao da bi trebala da ima crne hulahopke, belu mini suknju i da donji veš obavezno bude beli. Eva je, iz njegovog opisa, zaključila da Vendi ima sve ono što on ne voli kod žena, ali da je on uprkos tome, voli. Vendi je dobacila da on voli plavuše. Ekrem je rekao da on voli sve ono što Vendi ima. Vendi ga je pitala da li voli nežnije ili grublje žene, na šta je dobila odgovor da Ekrem voli grublje žene.

Stiglo je pismo od Zadruge pa su se farmeri okupili kako bi ga gazda Baki pročitao. U pismu je rečeno da se Peja može vratiti u kuću sa ostalim farmerima i da ponovo može da komunicira sa svima.

Baki je presrećan otišao do štale da bi javio Peji. Upozorio ga je da više ne sme da se zafrkava na taj način jer Zadruga može da ga izibaci sa Farme zbog toga. Baki mu je pomogao da prenese stvari do kuće. Kada su ga ostali farmeri videli, svi su mu aplaudirali. Zorana mu je rekla da je imao sreće što je gazda bio Baki pa je imao sa kim da priča.

Katarina je, dok se šminkala, prokomentarisala kako je najlepša na Farmi. Marijan je rekao da mu je najlepša bila Irena. Katarina ga je oštro pitala kako se usuđuje da pred njom kaže da je druga lepša od nje. Dodala je da nema poštovanja prema njoj.

Eva je prokomentarisala kako joj se ispunila želja da Ekrem bude glavni u kuhinji bar za jedan obrok. Rekla je da je Ekrem spremio najbolji ručak do sada i da će on da im sipa jer on zna kako to treba. Limeni je pitao da li je Ekrem oprao ruke pre kuvanja i sipanja ručka. Eva je rekla da jeste, ali da sada žali što mu je rekla da opere ruke jer se humus sir pravi prljavim rukama, jer su tako grci radili. Limeni je rekao da ga grci ne zanimaju i da će on jesti pasulj od prethodnog dana. Prilikom sipanja, Baki je rekao Ekremu da obriše nos kako ne bi bilo začina u jelu. Proka je posetio farmere kako bi im rekao šta je potrebno uraditi na Farmi. On je zamerio gazda Bakiju jer kreveti u spavaćoj sobi nisu namešteni, u dnevnoj sobi je zaključio da je previše hladno jer nisu sekli drva na vreme.

makonda-tracker