Novogodišnji program TV Avala

0
Programska šema TV Avala će od 24. decembra pa sve do 14. januara na najbolji način biti u službi gledalaca
foto: TV Avala
foto: TV Avala

Četiri petka u nizu gledaoci će imati priliku da odgledaju i četiri ekskluzivne zabavno-muzičke emisije posvećene pre svega deci i njihovim roditeljima, ali i svima koji vole dobru pesmu, zabavu i uživaju u čaroliji praznika.

Čarolije čar na dar je serijal muzičkih emisija u kojima će za dobru atmosferu biti zaduženi mališani hora Čarolija, baletski ansambl Amadeus balet, deca Škole za talente - UMS i mnogobrojni poznati pevači među kojima i Ivana Peters, Tijana Dapčević, Saša Kovačević, Jelena Tomašević, Leontina Pat, Goca Tržan, Minja Subota, grupa Biber, Amadeus bend i mnogi drugi.

Omiljena dečija emisija Kefalica imaće svoje specijalno novogodišnje izdanje. U njoj će na veoma ozbiljna pitanja, koja su obično rezervisana za odrasle, mališani davati svoje odgovore, koji iz njihove perspektive uvek izgledaju drugačije, interesantno i krajnje duhovito.

Specijali emisije Milica² podsetiće na gafove, tračeve i najvažnije događaje iz sveta džet-seta u godini za nama. Pored toga, ekipa emisije uradila je i emisije posvećene Nataši Bekvalac, Ivanu Bosiljčiću i Vladi Georgijevu.

Informativni program TV Avala u prazničnim danima obogatiće specifične top-liste loših i dobrih stvari iz 2010, onoga što donosi godina pred nama, kao i specijalni kolaž Paramontaža.

Novogodišnje izdanje emisije Pop Music ugostiće najveće zvezde naše pop muzičke scene, dok specijalno novogodišnje izdanje Boomeranga garantuje da će najbolji domaći rok zvuk biti prisutan i u novogodišnjoj noći.

Pored toga, gledaoci TV Avala biće u prilici da pogledaju ekskluzivne TV premijere najposećenijih koncerata u 2010. godini – nastupe Masima Savića, Stefana Milenkovića i Vlatka Stefanovskog, kao i koncert Zdravka Čolića.

Filmski program TV Avala 1, 2 i 3. januara obeležiće tri, po mnogima najbolja filma Emira Kusturice koji su ovenčani brojnim nagradama: Sjećaš li se Doli Bel, Otac na službenom putu i Dom za vešanje.

TV Avala opravdaće očekivanja zaljubljenika u filmove i kvalitetne televizijske serije i u danima novogodišnjih praznika. Na programu će se naći mega filmski hitovi i niz premijera.

makonda-tracker