Farma 3: Marijan u finalu

Posle uživanja u igrama na snegu, stanari imanja u Lisoviću čitali su pisma od zadruge i saznali da će Marijin biti direktni finalista
0
1 / 17

Odmah po buđenju, gazda i sluge su krenuli na pijacu. Po povratku sa pijace, sačekali su ih ostali farmeri da bi videli šta su ove nedelje poneli sa pijace.

Marijan je pričao Jasmini kako je ispao gospodin prema Ekremu kada mu je dao cigarete.

Eva i Vendi su ćaskale u kuhinji. Pričale su o tome kako ih je Proka budio zvonom kako bi otišli na pijacu. Pridružili su im se Ekrem i Katarina koji su želeli nešto da pojedu. Katarina se pozdravila sa Vendi. Sa Evom i Ekremom je razgovarala o smanjenoj količini cigareta koju su farmeri dobili.

Vendi je zaključila da je Zadruga dovela prave osobe na žurku protekle noći. Eva je rekla da se Vendi ne može porediti ni sa jednom pevačicom.

Eva je pitala Ekrema kako će da preživi razdvajanje od Vendi po izlasku iz kuće. On je rekao da će je nositi u srcu i da je već dogovorio da se obrati Igbali preko kamera da između Vendi i njega nema ničega.

Dodao je da se Eva ne da prevariti. Vendi je rekla da baš brine o njemu. Ona je pohvalila i Evu kao umetnika. Pohvalila je i to što je Eva videla Ekremovu čestitost i srce.

Evi je bilo žao Ace jer su, tek pošto je izašao, svi shvatili kakav je on čovek. Vendi je rekla da je on parazit i da nije bistar, jer je hteo osvetu preko Marijana, a nije bio u dobrim odnosima sa njom zbog njenog odnosa sa Zoranom.

Za farmere koje ne voli je rekla da su gmizavci, puzavice, ali da su ih Eva, Ekrem i ona sama postavili na svoje mesto. Eva se prisetila da joj je on pljunuo na karijeru.

Eva je zaključila da Marijan nije loš čovek jer je spavao blizu nje i stalno je pitao za zdravlje, ali je dodala da joj je izborom za sluge njenih prijatelja zario nož u leđa.

Svi farmeri (osim Katarine i Ekrema) su izašli u dvorište kako bi se zabavili i uživali u snežnim čarolijama. Podelili su se u dve grupe i grudvali su se između sebe. Najgore je prošla Jasmina koju je Natalija uvaljala u sneg. Grudvanje je trajalo sve dok Peja nije predložio da pređu u drugi deo dvorišta kako bi napravili Sneška Belića. Međutim, sneg je bio previše suv za pravljenje regularnog Sneška, pa su farmeri rešili da naprave ležećeg. Za to vreme je Marijan na improvizovanim sankama vukao Jovanu po dvorištu. Sanke su bile sastavljene od džaka punog slame i kanapa kojim ih je Marijan vukao.

Zorana i Limen su razgovarali u dnevnoj sobi. Zorana je za Baneta rekla da je kultivisan dečko koji se opteretio što je Jovana ni zbog čega bila u Areni. Limen joj je rekao da nakon Farme ni o kome neće promeniti mišljenje, jer se i za ranije farmere, kada ih je upoznao, ispostavilo da su isti kao i na Farmi. Složili su se da, za razliku od prethodnika, oni na sofisticiraniji način rešavaju konflikte.

Zorana mu je rekla da joj je Aca, dva dana pre odlaska sa imanja, rekao da Farma više nije borba za drugo mesto. On je smatrao da će Ekrem pobediti, međutim, sada misli da je Ekrem razočarao gledaoce i izgubio ulogu favorita.

Farmerima je stiglo pismo od Zadruge u kome su dobili zadatak da se podele u dve grupe i da svi unutar jedne grupe budu povezani istim konopcem. Farmerima se zadatak nije svideo. Bata i Baki su se raspravljali o tome da li će igrati igru ili ne. Baki je hteo da se igra, ali je rekao da nije zbog toga da bi otišao u finale, već čisto iz zabave. Zamerio je Bati što je odbio. Bata mu je rekao da nije mislio ni na koga posebno. Evi se takođe nije svidelo odbijanje.

Stiglo je još jedno pismo Zadruge u kome je zatraženo od njih da napišu na papir ko želi, a ko ne, da izvrši zadatak.

U sledećem pismu Zadruge je Marijanu rečeno da je on direktni finalista i da ga više neće uznemiravati. Ostala pisma je čitala Jasmina Ana.

U još jednom pismu je ona pročitala da farmeri treba da skupe sav materijal za pletenje i da ga odnesu u sanduk pored kapije.

Kasnije je Zadruga od njih zatražila da odnesu sva ogledala sa Farme do kapije, kao i ćilime iz dnevne sobe. U poslednjem pismu protekle noći, Zadruga je farmerima poželela laku noć i napomenula da se dobro naspavaju jer ih očekuje još pisama.

makonda-tracker