Farma 3: Jelena Karleuša i Marija Šerifović gostuju u Lisoviću

0
Novi gazda Marijan izabrao je Vendi i Ekrema za sluge. Svi farmer smišljaju taktike kako da izdrže do finala. Žurku farmera prisustvom uveličale Jelena Karleuša i Marija Šerifović

U kuhinji su Marijan, Eva i Bane. Žalili su se da im je jako hladno u kući. Vendi je došla u kuhinju kod Eve. Rekla joj je kako Peja ima smisla za humor, ali je jako loš psiholog i da je bušan kao švajcarski sir.

Marijan i Bane su čistili štalu. Marijan se našalio da koga krava Ruža udari repom, taj ide kući. Spekulisali su ko bi mogao gostovati na žurci to veče. Marijan je pretpostavio da će gostovati neko sa kratkom suknjom. Banetu je bitno samo da peva uživo, a ne na plejbek.

Marijan nije znao koga da stavi za sluge. Trudio se da razmišlja kao Aca. Bane je razumeo da je on u teškoj situaciji i da ljudi neće razumeti da je normalno da stavi za slugu nekoga sa kim nije u dobrim odnosima. Marijan je prokomentarisao kako bi bilo lepo od Zadruge da i ovonedeljne sluge zaštiti od izbacivanja kao gazdu, što bi značilo da ih je Marijan spasao. To je, kako je rekao, zaključio jer je sve moguće u finišu sezone.

Marijan je naglas razmišljao o tome kako je Jovana već bila sluga, Peja već nekoliko puta bio i u Areni, a za Evu je rekao da će ispasti žrtva kada bi je stavio za slugu. Bane se složio da je jako teško odabrati.

Bane mu je rekao da je mislio da će Eva ili Ekrem biti gazde i siguran je da bi on tada bio sluga. Marijan mu je odgovorio da bi za sluge stavio bračni par, ali da zna da će odmah nastati problemi među farmerima.

Marijan je prokomentarisao da se Eva prijavila za slugu i da će on prvo pitati da li ima dobrovoljaca, pa ako se sama prijavi, izabraće je.

Limen i Eva su u kuhinji. Limen joj je rekao da mu se njeno pismo koje je čitala protekle večeri jako dopalo, da ga je napisala baš onako kako se od njih očekivalo,a to što se nekima to nije dopalo je jer ne mogu da pogledaju istini u oči. Limen je dodao da se jako lepo snašao i Bata.

Eva je prokomentarisala da su on, Katarina, Jovana i Natalija jako brzo ukapirali i dobro se snašli sa pletenjem.

Limen je prokomentarisao da su svi farmeri opterećeni finalom. Eva joj je priznala da ni njene misli nisu ravnodušne. Limen je bio siguran da bi svako želeo da ostane, ali ne po cenu da od sebe pravi budalu. Eva mu je odgovorila da bi od sebe napravila budalu, kada bi znala koja će joj vrsta tog ponašanja omogućiti da pobedi. Limen se nije složio. Eva je rekla da pošto ne zna kakva je to budala, ostaće onakva kakva je bila do sada. Limen joj je rekao da će narod to više ceniti.

Jasmina, Natalija, Jovana i Vendi su štrikale u dnevnoj sobi. Natalija im je rekla da, kada izađe, nema nameru da bilo šta radi, osim da naređuje. Ni u prodavnicu ne želi da ide da bi izbegla sva pitanja dok se ne slegne prašina oko Farme. Požalili su se da im je na Farmi najveći problem WC jer je vetar jak, a temperatura vrlo niska. Jasmina je rekla da ne želi previše da se trudi oko šala jer zna da će joj Proka sigurno naći zamerku. Eva je Nataliji rekla da je njen šal dobar. Natalija je takođe bila zadovoljna onim što je napravila.

Ekrem je sedeo sa Vendi da će se napiti na žurci. Vendi je rekla da ne želi da pije da ne bi za nju posle pričali da je alkoholičarka. Ekrem je rekao na ni on ne zna u kakvoj je formi što se pića tiče.

Bane je legao i pitao Katarinu zašto nije rekla da je on najlepši na Farmi. Za sebe je rekao da je svestan da nije VIP. Naterao je Katarinu da ga poljubi. Rekao joj je će je maltretirati kada budu izašli sa Farme. Ona mu je rekla da ne zna zašto je lenja po mišljenju farmera.

Natalija je pričala o tome kako je mnogo toga učinila za Zoranu, a ona joj je vratila na takav način. Iz kupatila se začula Zorana. Rekla joj je da prekine sa tom pričom jer je jako dobra devojka i da to može u nedogled da ponavlja. Dodala je da je ispala licemerna prema njoj, ali da ima i dobrih osobina.

Počeo je sastanak. Marijan je za ženskog slugu izabrao Vendi, dok je muški sluga Ekrem. Farmeri su po izboru slugu otišli da igraju igru istine. Posle igre istine, došao je red na žurku. Ovonedeljni gosti na žurci su bili Jelena Karleuša i Marija Šerifović.

Na žurci je Ekrem govorio Vendi kako je lepa i sve ono što mu se sviđa kod nje. Rekao je kako je i ona lepa, ali ni ona nije kao Vesna, koja je baš taman.

Ekrem i Vensa su ustali. Vendi ga je pitala da li je video Jasminu i Zoranu kako su zaćutale kada su videle da Marija i Jelena ulaze. Ekrem je rekao da je Jasmina niko i ništa.

Pogledajte snimak Jelene Karleuše kako zabavlja farmere:

 

Browse files

makonda-tracker