Farma 3: Zaoštrava se sukob između Vendi i Marijana

Još jedan dan na imanju u Lisovićima protekao je u znaku verbalnih sukoba takmičara Farme, najbučniji su bili Vesna Vukelić Vendi i Marijan Rističević
0
1 / 19 Foto: Tv Pink

Vendi i Eva su, uz јutarnju kafu, ogovarali Jasminu. Zatim je Vendi pričala Evi kako je zaključila da je Peja imao averziju prema njoj zbog Zlate. Prešli su na ogovaranje Zorane. Vendi je rekla da je Zorana prosečna pevačica koja nema ni glasa ni stasa. Rekla je da je preko kreveta došla na poziciju u fudbalskom klubu na kojoj je sada. Vendi je otkrila Ekremu da je Aca kao kameleon. Rekla je i da je na njemu vrši upite kao na mišu. Ekrem je pozvao Vendi da mu bude gost u Njujorku, i podsetio je da će joj ugovoriti nastupe po Americi.

Peja i Jasmina su razgovarali o Farmi. Peja je pričao kako mu je ovaj rijaliti promenio život i kako je to jedno odlično iskustvo. On je zadovoljan time što je bio u sukobu sa samo dvoje farmera, Vendi i Jelenom. Peja je posavetovao Jasminu da nije trebalo da krije flašu rakije koju je neko vreme držala u šteku, kao i da bi trebalo da se distancira od ekipom sa kojom se sada druži jer su oni loše osobe.

Jovana, Baki, Zorana i Boki su ćaskali u kuhinji. Baki je rekao da su sva pitanja gledalaca postavljena Jasmini bila vezana za ogovaranje pojedinih farmera. Jovana je zaključila da se Jasmina, kada su joj pitanja bila postavljena, pravila da se ne seća kada se to desilo. Baki je rekao da to nije slučajnost. Zorana je rekla da je nemoguće da se Jasmina seća koliko je votki popila, a da se ne seća koga je ogovarala.

Boki i Baki su pričali o Jasmini i o tome kako se ničega ne seća. Boki je rekao da je ona kreten i lažljivica. Bakiju je zasmetalo to što se seća mnogih detalja vezanih za broj popijenih pića, količinu pojedene hrane, a ne toga koga je ogovarala. Boki je rekao da više nema reči za nju i za Marijana za koga je rekao da se suprotstavlja svemu. Boki je posavetovao Bakija rekavši mu da treba da bude jak i da, ako ga neko napadne, on uzvrati istom merom, a ne da oprosti. Dodao je i da bi trebalo da nauči da čita ljude. Baki je rekao da je pročitao sve farmere, i da se zbog toga trenutno ne druži sa Banetom.

Jasmina, Vendi i Katarina su razgovarale u kuhinji. Jasmina je pričala kako je imala tri najgore godine u životu. Rekla je da se tada razvela, upala u ogromne dugove, i da su joj prijatelji poslali nešto para samo da bi mogla da preživi. Vendi joj je rekla kako pre desetak godina nije imala para, a bilo je posla, međutim, slabo plaćenog.

Proka je došao kako bi podelio nove zadatke. Pitao je ko se mešao u tuđe poslove. Bane je rekao kako je Marijan kao i uvek pomagao u štali i da je pomogao Katarini oko krave. Proka je pitao da li je sama bar pola kofe mleka pomuzla. Marijan je potvrdio da je skoro celu pomuzla. Gazda Proka je Banetu dao spisak zadataka, ali mu je dao slobodu da odluči ko će šta raditi. Poručio mu je da ne štedi nikoga.Posle podele zadataka Proka je krenuo u razgledanje imanja. Za životinje je rekao da ne bi smele više da izlaze iz štale i torova.

Vendi i Boki su u sobi. Vendi je rekla da se posvađala sa Marijanom i da mu je rekla svašta. Rekla je da ona nikada ne bi mogla da bude njegova žena, da je on mnogo mračan. Objasnila je Bokiju kako su se međusobno gurali stomacima. Dodala je da je uvredilo kada joj je rekla da je samo za bludničenje.

Boki je pitao Jasminu da li pije lek za smirenje. Ona mu je odgovorila da je to lek za zub. Boki joj se nasmejao. Ona ga je zamolila da se ne svađaju. Jasmina mu je rekla da bi trebao da ima poštovanja prema njoj jer bi mogla da mu bude majka. Boki je rekao da se njegova majka ne bavi tračarenjem. Jasmina je izašla na trem da bi oprala zube, pa je dobacila Bokiju da će biti pokojan kada izađe sa Farme. Boki je došao za njom na trem i rekao joj kako bi trebalo da je bude sram što je rekla to. Poprskao je vodom.

Boki se vratio u kuću pa se posvađao sa Katarinom. Katarina je rekla da se oseća kao žensko i da joj je tako lepo, dok je se on samo pretvara da je žensko ali da mu ne uspeva.

Boki  je rekao da bi trebalo da ga je sramota da maše po kući prljavim donjim vešom.

makonda-tracker