Farma 3: Svađa Marijana i Ekrema

Farmeri sumiraju utiske s jučerašnje žurke i raspravljaju zašto je Zorana plakala. Marijan i Ekrem su se posvađali toliko da je youtube zvezda zapretila da će se fizički obračunati s političarem
1
1 / 16

Bane je ustao, pa je, pošto je većina ostalih farmera spavala počeo da čisti sobu.

Marijan, Boki i Bata su u štali čistili oko krava. Marijan je objašnjavao Bokiju i Bati kako treba da se postave prilikom čišćenja štale. Bokiju je pokazao kako se muze krava. On je pokušao, ali je ubrzo odustao i izašao ispred štale.

Ekrem je pričao o Vendi. Aca i Marijan su mu skrenuli pažnju da će ga ona samo  iskoristiti.

Proka, Bane, Jovana i Limen su se vratili sa pijace. Proka je pitao ko od farmera spava. Zahtevao je da svi budu budni kako bi radili fiskulturu. Pošto se uverio da su svi farmeri budni, izašao je napolje kako bi kontrolisao čas fiskulture.

Bane, Jovana i Aca su ćaskali o tome kako im je žurka protekle večeri bila najbolja od kada su došli na Farmu. Aca je rekao da se Saši Matiću i Snežani Đurišić obradovao kao da su mu rod najrođeniji.

Zaključili su da je Zorana plakala zbog komentara koje joj je Boki uputio na žurci. Jovana je rekla da je izašla napolje da je traži i da je našla samu i bosu u dvorištu. Dodala je da je jedva naterala da uđe u kuću.

Aca je prokomentarisao da nije očekivao takav preokret u izboru sluga. Natalija je rekla Banetu da to nije fer i da je pogrešio izabravši Jovanu za slugu. Dodala je da je Jovana ipak Jelenina drugarica. Bane je rekao da je na umu imao totalno drugu postavku, ali da je promenio mišljenje jer je hteo da pošalje drugačiju poruku. Rekao je da nema ništa lično protiv Jovane, ali da on zna šta je uradio.

Jasmina je rekla da nema satisfakcije u učestvovanju na Farmi ako ne farmer ne završi sezonu na jednom od prva tri mesta. Peja je rekao da bi trebalo da je zadovoljna samo zato što je ostala na Farmi do kraja. Ona je rekla da nije to to.

Jasmina i Vendi su u kuhinji. Jasmina je tražila nešto da jede, dok je Vendi prala sudove. Ekrem je rekao Vendi da će sve da uradi kako bi joj pomogao. Vendi je prokomentarisala da voli poslušne muškarce.

Natalija je rekla Ekremu da sluša pesme koje se puštaju u Americi i da ima plesnu školu gde igraju uz te pesme. On ju je upitao da li je ta plesna škola za muziku.

Jasmina je rekla Katarini da je protekle noći nastao haos i da je Zorana plakala. Katarina je rekla da nije trebala to da radi ako nije htela da je vide.

Katarina je prokomentarisala da joj nije jasno zašto je Zorana plakala. Ako su se prvi put šalili na taj način, zašto je drugi put to ozbiljno shvatila.

Eva je pohvalila Bokija kako je izneo kazan i doneo sto sam bez pomoći bilo kog farmera. Marijana je taj komentar iznervirao. Njemu se nije svidelo to što je više farmera pohvalilo Bokija. On je tvrdio da je uradio mnogo više od Bokija.

Eva je razgovarala sa Limenom. Rekla je da je, kada je ustala, zatekla polomljene stvari po kući. Kada je Proka došao, rekao je da je sve odvratno i prljavo, a Evu je pohvalio da je nešto malo sredila, međutim, nedovoljno. Limen je rekao da su svi izgubili kontrolu i da su krenuli da prave gluposti. Eva je zaključila da su Katarina i Bane sve polomili.

Eva, Marijan i Jasmina su ćaskali u dnevnoj sobi. Eva se požalila kako su joj majstori uništili kuću i pritom to skupo naplatili.

Marijan i Ekrem su u dnevnoj sobi razgovarali. Marijan je pomerio Ekremovu hranu sa šporeta, pa mu je rekao ga nije briga što mu hrana stoji tu jer on nije ložio vatru ceo dan da bi Ekrem spremao svoju hranu.

Marijan mu je rekao da se pomeri. Iskoristio je priliku da ga opsuje. Ekrem se iznervirao pa mu je, vičući, rekao da nije niko i ništa da bi se svađao sa njim. Rekao je da će ga udariti i da ga je baš briga šta će javnost i drugi farmeri reći. Farmeri su pokušali da smire Ekrema odvlačeći ga na prednji trem. Marijan se okrenuo prema Banetu, pa je krenuo da viče na njega kako nije dovoljno dobar gazda i kako ne ume da naredi da se svi poslovi završe.

Marijan je izašao na zadnji trem. Tu je uzeo drva i otišao nazad u kuhinju kako bi podložio šporet. Tu je zatekao Vendi kako objašnjava Banetu šta se i zašto desilo između Marijana i Ekrema. Marijan je, još jednom, odbrusio Banetu da nije dobar gazda, a Vendi je skrenuo pažnju da ne laže. Vendi mu je rekla da bi trebalo da prestane da se hvali publici da je stalno u štali. Posle kraće svađe, oboje su napustili kuhinju.

Farmeri su se okupili u dnevnoj sobi kako bi saslušali i odgovorili na pitanja gledalaca. Ognjen je postavljao najrazličitija pitanja farmerima. Pošto je Ognjen napustio imanje, farmeri su prešli na raspravu o tome ko je šta trebalo da kaže.

makonda-tracker