Farma 3: Ekrem ljubi Vendi stopala

Imanje u Lisoviću napustio je Stefan, a pre toga farmeri su užurbano radili kako bi ispunili zadatke. Ekrem i Vendi imali su romantičnu scenu u spavaćoj sobi
0
1 / 21

Marijan i Peja su hranili stoku i živinu na imanju. Bane im se pridružio u štali. Marijan je pokušao da nauči Acu i Peju kako se muze krava, kako treba hraniti životinje. Peji je pokazao kako bi trebao da se brine o magarcu.

Eva je pričala o Saniju sa Natalijom, o tome kako je mislila da je on mačo muškarac, a ustvari je nežan. Natalija je rekla da nije.

Vendi i Aca su se posvađali jer je Ekrem rekao Vendi da je svi ogovaraju. Aca je zapravo bio ljut jer se Ekrem raspitivao ko će biti sluga. Aca je rekao Vendi da će joj uvek dati štapić kad god mu se ukaže prilika. On je poručio Vendi da ima ljudi kojima ne veruje ni kada darove nose. Ona mu je odgovorila da je sam stavio glavu na panj jer se priklonio ljudima koji su u sukobu sa njom.

Peja i Marijan su otišli do magarca. Marijan je pokazao Peji kako da se odnosi prema magarcu i kako da čisti.

Vendi i Boki su u dnevnoj sobi. Vendi je pričala o Bati i o tome kako je klasično žensko kokodakalo i da ništa umetničko nema u njemu. Rekao se ponaša isto kao kokoške kada im bace hranu. Dodala je da je on klasičan plagijator jer nema nijednu svoju foru, već samo imitira rečenice iz filmova i crtaća.

Proka je okupio sve farmere u dnevnoj sobi kako bi održao sastanak. Pitao je Baneta kako su farmeri uradili svoje zadatke. Pitao ih je da li su svi sami radili svoje zadatke ili im je neko od kolega farmera pomagao. Bane je izvadio papir na kome je za svakoga napisao šta je i ko radio i kako je radio. Za Ekrema i Bakija i sebe nije ništa napisao jer ti zadaci još uvek nisu bili gotovi, a nije ni smatrao da bi sebe uspeo objektivno da oceni. Proku je naljutilo Banetovo komentarisanje pojedinih farmera. Njemu se nije svidelo to što je Bane napisao da je Stefan svoj posao uradio odlično, iako on nije očistio trem i klupa nije nameštena.

Proka je zadao zadatke koje bi farmeri trebalo da urade do sutrašnjeg dana. Rekao je da će Marijan, Baki i Bane imati zadatak iznenađenja. Proka je otišao, a farmeri su počeli da jedu.

Vendi je rekao da jedva čeka da Aca pravi ručak. Jovana je rekla da se on stalno žalio kako je nešto gusto, kako nije dobro, kako ima mnogo soli. Vendi je rekla da je najzanimljivije što je on spor i da će mu meriti brzinu. Jovana je rekla kako će sutra stalno ulaziti u kuhinju da pita kada je gotovo, kada će da bude ručak, za koliko minuta, kao što on to njih stalno pita.

Ekrem i Vendi su u spavaćoj sobi. Ekrem je masirao Vendine noge. Ljubio je njeno stopalo dok je masirao. Ekrem je rekao da njegova žena ima dlakave noge i da joj on ne da da ih brije. Možda ponekada leti, ali on više voli kada je dlakava, jer je bolji osećaj kada je sa njom u krevetu.

Boki i Eva su u dnevnoj sobi. Eva je pričala kako im je bilo kada nisu imali cigare. Nije bilo nikakve zajednice, već su se samo podelili svako za sebe. Svako je čuvao svoju hranu.

Boki je pitao Ekrema gde je Vendi. Ekrem je rekao da je svuda tražio i da je nigde nema. Boki je rekao da je sigurno napustila Farmu jer je tako i Tina izašla. Ekrem se iznervirao, pa je počeo da traži Vendi. Našao je u njenom krevetu ispod jorgana.

Ognjen je došao kod farmera da bi im saopštio da jedan od njih napušta Farmu. Podelio im je džakove da se spakuju, a neki sat kasnije je saopštio da Farmu napušta Stefan.

 

makonda-tracker