Farma 3: Stefan je dobio duel

0
Dan pre nego što je Jelena napustila Farmu, stanari imanja u Lisoviću ponovo su pretresali međuljudske odnose, a Zadruga im je najavila paklenu nedelju

Jelena I Stefan su, kao duelisti, imali zadatak da napišu pismo koje će farmeri pročitati po, eventualnom, odlasku sa imanja. U dvorištu je sa Stefanom. Pridružio im se Peja. Razgovarali su o duelu u Areni. Jelena je priznala da nije mnogo učila i da se plaši odlaska u Arenu, ali je dodala da ona smatra pobedom to što se zadržala toliko dugo na imanju. Ona je ubeđena da će napustiti Farmu jer, kako je rekla, sebe već vidi kako ulazi u svoju kuću.

Aca je dobacio Peji da se zaista promenio. Natalija se nadovezala da je promene uvidela i kod Ace. Zorana se nasmejala i dodala da je to sve povezano sa tim što pored svakog imena sada stoji takmičar. Marijan je rekao Aci da ga je Ekrem probudio protekle noći dok je uzvikivao četiri stotine i da tada nije znao o čemu se radi. Aca mu je objasnio da je Ekrem brojao tarabe, a kada je završio pitali su ga koliko ih ima. On je rekao da ih ima dve, tri hiljade, ali da je samo brojao do 400.

Jasmina i Katarina su u dnevnoj sobi. Jasmina bi volela da sledeći gazda stavi Ekrema za slugu, pa da konačno on ode kući. Katarina je mislila da se to nikako ne može desiti. Osvrćući se na proteklu noć, Jasmina je rekla da je više ništa na Farmi ne može iznenaditi. Katarina joj je odgovorila da je svađe ne interesuju i da ne želi da ih komentariše. To je razljutilo Jasminu koja je primetila da Katarina sve češće ne želi da razgovara sa njom, pa joj je rekla da se nosi. Katarina joj se izvinjavala što nije tako interesantna kao ona i što neće ići u finale. Jasmina joj je rekla da sada samo čeka da Katarini zatreba nešto, pa onda ona neće hteti da razgovara sa Katarinom. Katarina joj je poručila da ne palamudi i da ne patetiše. Jasmina je zaključila da se mnogo bolje razumela sa Jelenom.

Ekrem je pričao Vendi kako ga je Boki nagovorio da spava u Jeleninom krevetu i da tako bude blizu njoj. Ona je mislila da je Boki to rekao zbog Baneta, ali Baneta, kaže, ima ko da voli. Katarina se ubacila da ona neće da spava u Jeleninom krevetu da ne bi davala povoda za priču.

Ekrem je rekao Vendi da su dani kada su bili u boljim odnosima njemu bili lepši. Vendi je primetila da je Sunce ponovo granulo kada su oni zajedno seli i da je to znak da i Bog prati njihovu ljubav.

Katarina je pričala Marijanu šta je videla protekle noći. Marijan je rekao da mu je to normalno. Katarina se nije složila. On joj je rekao da su i njega uhvatili u sličnoj situaciji i da on toga nije bio svestan. Katarina je insistirala na tome da je ova osoba bila budna, jer je nakon toga razgovarala sa Jovanom.

Marijan je opomenuo da ako nije sigurna da se to stvarno desilo, ne priča dalje. Katarina je tvrdila da se sigurno desilo. Marijan je rekao da je u očima te osobe (Zorane) odavno primetio neki čudan sjaj. Katarina i Jasmina su se složile.

Eva i Vendi su u dnevnoj sobi pričale o Marijanu i slugama. Vendi je rekla da će Jelena ispasti jer se svela na tuširanje i vrzmanje oko Baneta, ali da izgleda kao da se ne vrzma. Vendi je za Marijana rekla da je namazan i da, pošto je na strani mlađih, to koristi kao taktiku.

Eva je pržila meso za ručak. Baki joj je pomagao, a svaki put kada joj se obratio oslovio je sa baba. Vendi je dobacila Bakiju da ne zove Evu babom. Baki je rekao da je tako zove zbog serije, a ne da bi je uvredio. Eva je rekla da je sramota da neko ima 70 godina, a da ne zove sebe babom.

Vendi i Boki su se dogovorili da ostave Ekrema na miru neko vreme jer su farmeri počeli da ih optužuju da muče Ekrema. Boki je rekao da nije došao na Farmu da bi pričao o ozbiljnim temama i filozofirao. Njemu je zasmetalo to što se svi farmeri bune kada zafrkavaju Ekrema, a i sami u tome učestvuju.

Stiglo je pismo od Zadruge i gazda Peja ga je pročitao. U pismo je farmerima najavljena paklena nedelja. Prvi zadatak farmera je da održe porodični sastanak i da razgovaraju o tome ko od farmera može da utiče na odluku Zadruge o proglašenju paklene nedelje na imanju.

Boki je rekao da su svi nezanimljivi i da bi on definitivno izabrao druge ljude za ulazak na Farmu, jer, kako je rekao, ovi koji su sada u kući ne bi prošli ni kasting. Posle rasprave oko pisma, bez bilo kakvog zaključka, sastanak se kada je došlo vreme za odlazak u Arenu. Pre duela farmeri su dobili priliku da vide video poruke svojih najbližih. Svi su vrlo emotivno reagovali.

U duelu je pobedio Stefan. Njegovi glasovi su duplirani, što je bilo dovoljno za ostanak na imanju. Jelena je krenula put studija u Šimanovcima.

makonda-tracker