MTV Premijera: Nipplepeople Feat. Agramsville numere Sanjam

0
U ponedeljak šestog decembra u 20 časova na regionalnom MTV kanalu premijerno pogledajte spot za numeru Sanjam plod najnovije muzičke saradnje benda Nipplepeople i sastava Agramsville

Nakon singlova Broj i Sutra neobični duo pod maskama Nipplepeople ponovo kuca na vrata regionalne muzičke scene, ovog puta u vidu saradnje sa dvojcem Agramsville.

O Nipplepeople ste već dosta toga čuli i videli, znate da vole maske, znate da ne vole intervjue. Broj njihovih fanova na području bivše države ipak svakodnevno raste. A objavljuju, tek treću pesmu. Agramsville je muzički dvojac bez kormilara koji spostveno stvaralaštvo doživljava kao slučajni izlet u nepoznato. Nakon pobede na konkursu za remiks numere Sutra, saradnja ovog sastava i benda Nipplepeople bila je pitanje trenutka.

Numera Sanjam najnoviji je singl s kompilacije Yammat objavljene u julu 2010.godine, a ujedno i prvi službeni singl grupe Agramsville koja će za etiketu Yammat Records svoj debitantski album objaviti u maju 2011. godine. Spot za pesmu Sanjam potpisuje autorski tim Ho-Rukh uz podršku produkcije Kaskader, a direktor fotografije je Radislav Jovanov Gonzo.

makonda-tracker