Beverli Najt u Veče sa Džulsom Holandom

U subotu 4. decembra trideset minuta posle ponoći na TV Avala pogledajte muzički šou Veče sa Džulsom Holandom u kome gostuju Beverli Najt, Dizi Raskal, Kristl Voren, Editors, Gang Of Four i bubnjar Rolingstonsa Čarli Vots
0
1 / 6

U ovoj epizodi emisije Veče sa Džulsom Holandom gledaoci će moći da vide Dizija Raskala, koji stalno impresionira svojim kompozicijama. Pored njega, članovi grupe Editors odsviraće pesme sa svog trećeg albuma In This Light An On This Evening.

Gang Of Four iz Lidsa, koje smatraju jednim od vodećih bendova post pank pokreta, sa prvobitnim pevačem Džonom Kingom i gitaristom Endijem Gilom, izvešće numere sa njihovog debi albuma iz 1979. godine, koji se na listi magazina Roling Stoun našao među 500 najboljih albuma svih vremena.

Britanska R’n’B kraljica, Beverli Najt, izvešće pesme sa svog albuma 100%. U studiju je i bubnjar Rolingstonsa Čarli Vots, koji će odsvirati jednu bugi-vugi numeru, a američka kantautorka Kristl Voren, koja je rođena u Kanzasu, a danas živi u Parizu, odsviraće pesme sa svog debi albuma Circles.

makonda-tracker