Farma3: Ekrem učitelj seksualnog vaspitanja

Stanari imanju u Lisoviću dan su proveli komentarišući događanja od juče i preispitujući svoj odnos prema Evi. Ekrem je dobio specijalni zadatak da održi čas seksualnog vaspitanja
0
1 / 21

Peja je probudio Stefana i Katarinu, ovonedeljne sluge. Poručio im je da ustanu i da počnu pripreme za odlazak na pijacu. Uz jutarnju kafu su ćaskali o tome kako nemaju ništa što bi ponudili na pijaci.

Peja i Baki su razgovarali o Evi. Peja je prepričavao kako je video Evu kako plače napolju. Rekao je da niko ne zaslužuje da se drugi farmeri tako odnose prema njemu.

Peja je zaključio da loše ponašanje prema starijim osobama može da bude loša reklama.

Vratili su se razmišljanju o tome šta poneti na pijacu. Zaključili su da imaju samo dva artikla, iako im treba osam. Baki i Boki su dali svoje stvari kako bi uzeli dovoljno hrane za sledeću nedelju.

Boki je prokomentarisao kako mu se nikako ne sviđaju odnosi između farmera, naročito odnos nekih farmera i Eve. Peja je rekao da mu se srce pocepalo kada je našao Evu kako plače pored izolacije.

Boki je zaključio da je bolje ponašati se srčano i iskreno kao Baki, nego biti folirant. Eva je rekla da ona ipak više voli da je neiskreno vole, nego iskreno preziru. Pričala je o tome kako su je svi napali oko vulgarnosti. Dodala je da joj nije jasno kako je vulgarno to što je ona predložila (da leže u krevetu i da im se vide gola rame), a nisu vulgarne Jasminine kožne pantalone i dekolte. Nju je pogodila i Ekremova reakcija i to što on nije stao na njenu stranu. Boki je rekao da njega ne može da pogodi ništa što dolazi sa Ekremove strane, tako da to ne bi trebalo da pogađa ni Evu.

U dnevnoj sobi su Katarina, Vendi i Peja. Katarini je bilo drago jer su uspeli da donesu sve što je bilo potrebno sa pijace. Peja je dodao da jedino cigare nisu. Naravno, našalio se, ali je Katarina zbunjeno odreagovala. Za sebe je rekla da je plavuša. Vendi je bilo jasno da se Peja šalio kada je rekao da nema cigara. Katarina i Peja su pričali Vendi kako su zaboravili džakove za namirnice sa pijace, pa su morali da se snalaze. Razlog za zaboravljanje džakova je bio taj što im je ranije Eva spremila sve što je potrebno da ponesu, međutim, ovog jutra se to nije desilo.

Katarina i Vendi su za stolom u dnevnoj sobi. Osvrnule su se na dešavanja vezana za Evu. Katarina joj je rekla da ju je Eva više puta napala, ali je prećutala iz poštovanja prema njoj. Vendi je rekla da je i njoj zamerala zbog Ekrema. Zaključile su da je Banetovo ponašanje prethodne večeri krajnje nekorektno. Vendi je jako krivo zbog svega što se događa Evi i misli da bi svi farmeri trebalo da je više poštuju jer ona ima pedeset godina karijere iza sebe.

Baki i Natalija su sedeli kod prozora u dnevnoj sobi. Natalija je dobacila Ekremu da se na žurci prethodne večeri super ponašao. Krenula je u razgovor sa Bakijem o Evi. Rekla je da ju je juče jedva nagovorila da se vrati u kuću. Baki joj je ispričao svoju verziju priče. On je mislio da Eva treba da bude sama. Ono što ga je iziritiralo jeste trenutak kada mu je Jasmina rekla da je debil i da joj je zato stavio bademantil na glavu.

Jovana i Jelena su u kuhinji komentarisale kako bi sigurno emotivno reagovale kada bi videle svoje najmilije preko TV-a. Pričale su o zajedničkim prijateljima napolju. Jelena je za sebe rekla da je mislila da će imati mnogo veće kočnice na Farmi, međutim, desilo se suprotno. Ona smatra da je baš opuštena, onakva kakva je i kod svoje kuće. Jovana je rekla da se protiv svega bori tako što uvek traži tračak svetlosti, ali daleko od toga da je zadovoljna.

Vendi je pitala Jovanu da li bi ostala na Farmi još tri meseca za 30000 evra. Jovana je odgovorila da bi, ali mesec dana.

Stiglo je pismo od Zadruge. Peja je pročitao pismo u kome se nalazio zadatak za Ekrema. Ekrem bi trebalo da održi čas seksualnog vaspitanja. Posle održanog časa seksualnog vaspitanja, farmeri su kao nagradu od Zadruge dobili kondome, što Ekrema nije naročito obradovalo.

Boki je pokušavao da hipnotiše Ekrema mahajući kuglicama ispred njegovih očiju i postavljajući mu pitanja o Vendi. Neka od pitanja su da li bi spavao sa njom, šta misli o njenim grudima... On je priznao da mnogo više voli Igbalu od Vendi.

Zatim je Vendi hipnotisala Ekrema. Postavljala mu je pitanja o Nataliji na koja je on uglavnom odgovarao pozitivno.

Boki se našalio sa Ekremom da je dobio zadatak od Zadruge i da mora da ga obavi, ili da će biti izbačen sa Farme. Nagovorio ga je da probudi Marijana i da mu otpeva tri pesme mazeći ga po glavi. Ekrem je otišao do Marijana, probudio ga i otpevao mu pesme. Vratio se u kuhinju kod Vendi i Bokija, ali su oni rekli da je Marijan u prednosti. Da bi pobedio, po Bokijevim rečima, morao je da probudi Marijana i tri puta ga poljubi i čestita mu.

makonda-tracker