Karolina Gočeva, Zemlja Gruva, Elvis Džekson i Kandžija u Hitorami

0
U petak trećeg decembra u 20 časova u Hitorami nastupaju makedonska pevačica Karolina Gočeva, popularni beogradski sastav Zemlja Gruva, slovenačka ska pank grupa Elvis Džekson i hrvatski hip-hoper Kandžija

Interesantni gosti iz regiona odlično su se proveli gostujući u sve gledanijoj emisiji regionalnog MTV-a.

- Emisija je generalno odlično koncipirana. Sve izgleda svetski. Krajnje je vreme bilo da se na ovim prostorima počne raditi jedna ovakva emisija. Sviđa mi se što bendovi sviraju uživo. Dobar je razglas, studio je odličan, voditelji su savršeni. Kada se ovoliko energije, pažnje i volje usmeri na nešto, rezultat mora da bude jako dobar – otkrila je Karolina nakon snimanja emisije.

- Veoma nam se dopada emisija jer je u pitanju skupa muzička produkcija koju na našim prostorima imamo konačno nakon mnogo godina. Takva ambiciozna emisija je neophodna da postoji i mislimo da niko sem MTV-ja ne bio bio u stanju da realizuje takvo nešto. Sve je profesionalno odrađeno, moderno i u duhu današnjeg vremena. Izbor gostiju je dobar i aktuelan a verujemo da će tako biti i u narednim emisijama. Voditeljski par takođe zaslužuje sve pohvale – nisu krili svoje impersije ni članovi sve popularnijeg sastava Zemlja Gruva.

- Sve države koje su nastale na teritoriji bivše Jugoslavije su za nas, muzičare, jako mala tržišta. Mislimo da je Hitorama dobra prilika za ponovno uvezivanje muzičara i stvaranje regionalne muzičke scene na celom tom prostoru. Primećujemo da je ekipa koja radi na emisiji vrlo ozbiljna i mislimo da će kadrovi na televiziji izgledati odlično – kaže Elvis Džekson, a ni popularni Kandžija nije krio reči hvale za ovaj projekat.

- S obzirom da je muzika kojom se ja bavim nedovoljno zastupljena u medijima, drago mi je što MTV ima sluha za to i što promoviše adergraund scenu. Hitorama je još jedan korak dalje u podršci regionalnoj alternativnoj sceni od strane MTV kanala. Nadam se da će emisija uspeti.

Hitorama, koju je MTV producirao zajedno sa produkcijom Indigo, predstavlja najveći regionalni muzički show koji će moći da prate gledaoci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Voditelji Hitorame su glumac Sergej Trifunović i pevačica hrvatskog benda Lolobriđida Ida Prester. U svakoj epizodi oni će ugostiti trenutno najtraženije MTV bendove, ali i vodeće muzičke zvezde iz celog regiona, od kojih se neke nikada ranije nisu pojavile na MTV-ju. Muzičke zvezde će se publici predstaviti kroz živo izvođenje svojih pesama, ali i velikih MTV hitova. Premijera emisije je petkom u 20 časova, a repriza nedeljom u 17 i utorkom u 20 sati.

makonda-tracker