Let 3 u MTV Express

0
U sredu 1. decembra u 20 časova u MTV Express-u nastupiće riječki rock sastav Let 3 koji će izvesti tri potpuno nove pesme u akustičnoj verziji uz samo njima svojstven nastup

Kontroverzna riječka petorka samo za MTV Express izvela je pesme napravljene za predstavu Kiklop koju ovih dana igraju u zagrebačkom pozorištuTeatar &TD. Pesme iz predstave naći će se na novom albumu Letovaca, njihovom prvom studijskom izdanju od 2005. godine.

Još od svojih početaka, davne 1986. godine, Let 3 je stekao status jedinstvenog fenomena na tadašnjoj jugoslovenskoj, a kasnije hrvatskoj i slovenačkoj rock sceni. Dugi brkovi, britki i kontroverzni tekstovi, upadljivi i šokantni nastupi i imidž koji često prelazi granicu bizarnosti i provokativnosti, neverovatna energija i jedinstven zvuk izdvajao je ovaj bend od ostalih na ovim prostorima. Let 3 već dugi niz godina čine basista Damir Martinović Mrle, pevač Zoran Prodanović Prlja (ujedno i osnivači benda), gitaristi Matej Zec i Dražen Baljak i bubnjar Branko Kovačić. Do sada su objavili osam albuma od kojih je poslednji - Živa p***a - bio i njihov prvi koncertni DVD.

makonda-tracker