Farma: Gazda Peja deli uloge za špansku seriju

Novi gazda na imanju u Lisoviću treba da realizuje zadatak – snimanje španske serije zabranjena ljubav. Ekrem i Vendi su i dalje u centru pažnje
0
1 / 17

Jelena, Bane i Natalija su bili u spavaćoj sobi. Natalija je primetila da se on sve češće budi na Jeleninoj polovini. Jelena je dodala da je on uvek na njenoj polovini. On je rekao da je to zbog nižeg jastuka. Natalija im je pokazala kako to izgleda i da liči kao da su muž i žena. Jelena mu je tada rekla da od sada beži od nje. Bane se nije složio da tako spavaju, a Natalija mu je odgovorila da on sigurno ne vidi dok spava i da ona zna to bolje od njega. Rekla mu je da ona zna da su oni samo prijatelji, ali da ima bolesnih umova napolju koji od toga prave priču. Posle su se šalili sa Jelenom da hrče dok spava. Natalija je predložila Banetu da pređe u Jovanin krevet, a ona da dođe kod Jelene, a Jelena smatra da bi to komentarisali kao da im je ljubav pukla.

U dnevnoj sobi, Baki je rekao Vendi da je bio veoma revoltiran kada je ušla na farmu. Ona mu je odgovorila njen nastup nema veze sa njim, da je to jednostavno stav. Boki ih je zezao kako se Vendi sviđa Bakiju, a Natalija se čudila da je on to tek sada shvatio. Baki je šapnuo Nataliji kako mu nedostaje da se napije.

Vendi je Ekremu rekla kako je Baki rekao da je ona laka ženska. Ekrem je na to odgovorio kako misli da je teška. Baki je zatim sve vreme pričao Ekrema da ga Vendi zeza i da bi trebalo da prestane da komunicira sa njom, a ako ga stvarno voli, kako bi morala da mu dokaže svoju ljubav. Vendi je pitala Ekrema da li je on njoj prvi izjavio ljubav, a on je rekao da nije. Vendi se na to kao naljutila. Baki je svašta napričao Ekremu, da je on na kraju rekao Vendi da mu se više ne obraća.

Proka i Peja su se sastali na tremu i krenuli su u obilazak imanja. Farmeri su dobili i nove zadatke. Prvi zadatak je sređivanje krtičnjaka, koje je Proka pokazao Peji. Potom su otišli u ekonomsko dvorište, gde je Proka konstatovao da nedostaje jedna daska na kapiji ispred dvorišta. Kod radionice, Proka je objasnio gde i kako da naslažu drva da bi ih zaštitili od kiše. Svi zadaci bi morali biti gotovi do petka.

U spavaćoj sobi, Boki je nagovarao Ekrema, koji je došao, da legne na drugi krevet, da bi Vendi legla pored njega. Kada je došla, ona je legla pored njega, a Ekrem joj je pričao kako je ona lepa, kako ima lepe usne i grudi. Boki ga je pitao da li je ona lepša od njegove žene, a Ekrem je na to rekao da nije. Vendi se naljutila kada je to čula i otišla.

Ekrem je pitao Bokija da li se on šali sa njime, jer su mu tako rekle Natalija i Katarina. Boki je Ekrema odveo u dnevnu sobu da to kaže pred njima dvema. Nakon toga je pitao Katarinu zbog čega se ona meša, kao i šta je rekla Ekremu. Počeli su da se raspravljaju. Boki ju je pitao zašto ga je ogovarala i rekla da je zao čovek. Pitao ju je zašto misli da je ona toliko važna, a ona mu je rekla da je skroz nebitna. Katarina je rekla da joj je žao Ekrema. Došla je Vendi i stala je na Katarininu stranu, a Boki joj je rekao da se ne meša. Boki je pitao Katarinu zbog čega misli da se sve vrti oko nje i Baneta.

Uveče, dobili su pismo od Zadruge: kao nagradu dobili su zadatak za sledeću nedelju, a to je španska serija koja se zove Zabranjena ljubav. Peja je pročitao podelu uloga, a onda su se dogovarali ko će pisati scenario.

makonda-tracker