Farma 3: Vendi slavi rođendan

Ekrem je počeo da razmatra taktike za pobedu i otkrio ukućanima imanja u Lisoviću da na Vendi navaljuje samo zbog rejtinga. Ipak, za proslavu njenog rođendana obukao je svečano odelo i izjavio joj je ljubav
0
1 / 20

U dnevnoj sobi su bili Baki i Vendi. Vendi mu je prigovarala zašto joj je dao štapić. Tvrdila je da joj je dao štapić samo zato što je slušao svoje gazde, LiMena i Zoranu. Bakije je to pogodilo, i kaže da nikada nije imao gazde, samo nadređenog u popravnom i zatvoru. Vendi je nastavila da tvrdi kako on sluša svoje gazde, a on se sve više nervirao, jer ga ona nije slušala kad joj se obraća. Ona je dalje pokušavala da mu objasni kako on staje na stranu svojih drugara, kao što su Natalija i Peja, a protiv nje. On joj je žučno objašnjavao da se sa Natalijom zna 20 godina i da se konstantno druže, a da se njih dvoje znaju, ali se ne druže. Za Peju je rekao da je shvatio da su slični i da odgovaraju jedno drugom i da će zbog toga uvek da bude na njegovoj strani, jer mu je prijatelj. Baki smatra da je Vendi ušla samo da pravi probleme. Tvrdi da od početka napada ljude.

Katarina i Bane su pričali Jasmini šta se desilo između njih dvoje prethodne večeri. Kaća se žalila da joj je Bane rekao da je glupa. Kasnije, Bane i Katarina su otišli napolje. Šetali su se po dvorištu i pričali o njihovom odnostu. Bane joj je prigovarao kako mu ona ruši ugled na farmi i kako ispada potrčko zbog nje.

Boki, Natalija i Ekrem su bili u trpezariji, kada je ušla Katarina. Rekla je Nataliji da očisti pod u izolaciji, na šta je Natalija rekla da joj ne pada na pamet. Katarina joj je rekla da nema potrebe za takvim tonom. Natalija je Jovani prepričala situaciju sa Katarinom i smatra da Katarina treba sama da čisti, jer dva meseca nije uzela metlu u ruke.

Ekrem je masirao Bokija u trpezariji. Smatra da će mu skočiti rejting, ako bude uradio nešto sa Vendi, jer narod voli to da gleda. Boki mu je ponudio ulje kojim će mazati Vendi večeras.

U trpezariji su Boki, Baki i Natalija. Boki je rekao da se o Bakiju ništa ne piše u novinama, dok Baki smatra da to nije moguće. Pokušava da zagrli Bokija i da ga poljubi. Nakon toga je rekao da će sada sigurno da izađe u svim novinama.

Aca je rekao Ekremu da je Boki takođe tu kao takmičar i da ih je slagao da ulazi samo onako. Ekrem se zabrinuo da Boki ne pobedi, ali smatra da je bolje kotiran nakon događaja sa Vendi. Zlata ga je pitala šta će se desiti ako ga žena ostavi kad izađe, a on je rekao da je on njoj sve već objasnio. Aca, Limen i Peja su Ekremu pričali o tome kako su u svim prethodnim serijalima pobeđivali oni koji su provodili dosta vremena u štali i da će sad verovatno Marijan da pobedi. Ekrem je zbog toga isplanirao da ide malo da obilazi životinje tokom dana, da bi izgledalo kao da nešto radi.

Na proslavi rođendana, Vendi je održala govor i pročitala pisma podrške. Zahvalila se farmerima što su večeras sa njom za njen rođendan. Želela bi da svi pevaju i smatrala je da bi trebalo te večeri da sve zaborave i lepo se provedu. Farmeri su redom prilazili da joj čestitaju. Aca je održao zdravicu i počela je večera. Na kraju je stigla i torta, i nazdravili su uz šampanjac. Primetili su da nema Ekrema. Ekrem je otišao u spavaću sobu, da bi obukao svečano odelo.

Ekrem je izjavio Vendi kako je ona prva žena u koju se zaljubio i da kada se ujutru probudi i prvo vidi nju, ceo dan mu je lep. Jedva čeka da ujutru zajedno piju kafu koju ona skuva.

makonda-tracker