Gledaoci hoće Džimija Barku u Parovima

1
Produkcija rijaliti šoua Parovi otkrila je da se više od 70 odsto posetilaca sajta www.parovi.happytv.tv opredelilo da bi najradije gledalo Džimija Barku sa devojkom, a potom Anu Kokić i Nikolu Rađena, Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, Jelenu i Žiku iz gru
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Da li zbog njegove ekscentričnosti, ili zbog toga što misle da bi Džimi Barka stvarno bio najzanimljiviji učesnik rijalitija Parovi koji uskoro počinje na Hepi televiziji, većina posetilaca sajta www.parovi.happytv.tv glasala je upravo za ovog kontroverznog muzičara, u anketi sprovedenoj na pitanje: Koga biste najradije gledali u rijalitiju?

Više od 70 odsto posetioca opredelilo se da bi najradije gledali Barku sa šampanjcem u đakuziju, na drugom mestu prema broju glasova su Ana Kokić i Nikola Rađen, zatim Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Jelena i Žika iz grupe Zana i drugi. Prema glasačima sa sajta, najnezanimljiviji bi bili Bojana i Ognjen Janković i Jovana Balašević sa dečkom.

Inače, produkcija Hepi televizije pregovarala je sa Džimijem Barkom i njegovom devojkom Aleksandrom oko ulaska u rijaliti, ali je ostalo nepoznanica jesu li se dogovorili oko honorara.

- Znam samo da kada bih ušao u taj luksuz, nijednog trenutka ne bih se ustezao od nekih trenutaka sa svojom devojkom! Pa, ljubav ne treba da se krije! – rekao je Džimi Barka.

makonda-tracker