Veče sa Džulsom Holandom: Manic Street Preachers

U subotu 20. novembra na TV Avala trideset minuta posle ponoći pogledajte muzički šou Veče sa Džulsom Holandom u kojoj gostuju Manic Street Preachers, Paolo Nutini, Tejlor Svift i Grizzly Bear
0
1 / 5

Manic Street Preachers izvode pesme sa albuma Journal For Plague Lovers za koje je tekstove napisao njihov bivši gitarista Riči Edvards. Paolo Nutini koji je 2006. imao debi u ovoj emisiji izvodi numere sa svog albuma Sunny Side Up. Soul pijanista iz Memfisa i koosnivač legendarnog Stax Sound Booker T izvodi svoj hit Green Onions kao i numeru sa novog albuma Potato Hole. Tejlor Svift iz Pensilvanije, koja je 2008. pretekla grupu Coldplay kada je reč o broju prodatih albuma u Americi, nastupiće izvodeći pesme sa albuma Fearless.

Bruklinski kvartet Grizzly Bear imaće debitantski nastup u emisiji Džulsa Holanda izvodeći numere sa novog albuma Veckatimest. Ingeniozni aboridžinski muzičar Džefri Grumul Junupingu, slepi multiinstrumentalista čiji se album Grumul neočekivano našao na australijskim top-listama, takođe će imati svoj debitantski nastup.

makonda-tracker