tv poslastica

Stiže treća sezone serije Mađioničari

0

Ovog puta Brejkebils ekipa će morati da se suoči sa protivnicima bez pomoći svojih magijskih moći.

foto: Promo
foto: Promo

Posle dešavanja u prethodnoj sezoni, kada je Kventin (koga glumi Džejson Ralf) ubio jednog od bogova, ljudski rod je lišen magije, a bez nje sve je mnogo teže. Niko nema magijske moći, ali kod svakoga se to različito odražava. Heroji brzo otkrivaju da je Džulija (koju tumači Stela Miv) jedina koja ima moći i ona kreće sa Kventinom u potragu za nekim ko im može pomoći da otkriju da li njene sposobnosti mogu da preokrenu svet. Margo i Eliot moraju da se suoče sa vilinskom kraljicom, s kojom se ne slažu najbolje. Ova situacija najviše utiče na Penijevo zdravlje, čija bolest u ljudskom svetu napreduje alarmantno, a jedino mesto gde je relativno bezbedan je biblioteka.

 

foto: Promo

Glavni lik serije je Kventin Koldvoter, koga srećemo kao maturanta opčinjenog fantastikom. On nije verovao u natprirodne moći i magiju sve dok ga nisu primili u elitnu školu magije u Njujorku. Od tog trenutka, on se uverio da je fantastični svet o kome je sanjao stvaran, ali i opasan.

 

U seriji glume Jason Ralph (Aquarius, A Most Violent Year), Stela Miv (The Runaways), Hale Eplman (Private Romeo, Teeth), Arjun Gupta (Sister Jackie) i Olivija Tejlor Dadli (Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Transcendence, The Vatican Tapes). Serija je snimana u Vankuveru u Kanadi.

 

Treća sezona serije Mađioničari biće premijerno prikazana na kanalu SCI FI u nedelju 18. marta u 21 čas.

 

makonda-tracker